ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαιάμι: Το Ετήσιο Βραβείο Περιβαλοντολλόγου της Χρονιάς, στην 20η επέτειο των Βραβείων Bravo Business Awards του Latin Trade Magazine!

Η Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard τιμήθηκε με το Βραβείο του Περιβαλλοντολόγου της Χρονιάς στην διάρκεια μιας τελετής που έγινε στο Μαιάμι, της Φλόριντα, με την ευκαιρία της 20ης Επετείου των Bravo Business Awards, από το Latin Trade Magazine, πού είναι κορυφαίος πάροχος πληροφοριών και επιχειρηματικών υπηρεσιών σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Λατινική Αμερική.

Elle Mc Pherson. Caroline Scheufele, Livia Firth

Elle Mc Pherson. Caroline Scheufele, Livia Firth

Η 20η επέτειος επιβράβευσε τούς πλέον σημαντικούς ηγέτες επιχειρήσεων με ικανότητες επιροής στην Βόρειο καί Νότιο Αμερική σε διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων του Περιβαλλοντολόγου της Χρονιάς, του Καινοτόμου Ηγετη Εταιρείας της Χρονιάς, του CEO εταιρείας με Κοινωνική Ευθύνη της Χρονιάς, του CEO σε θέματα Αειφορίας της Χρονιάς, και το Trade Americas Bravo Award. H Caroline Scheufele παρέλαβε το βραβείο της από την Livia Firth, Δημιουργική Διευθύντρια της Eco Age Limited, για τον μαχητικό ρόλο της στην πρωτοβουλία ‘The Journey to Sustainable Luxury’ μέσω της οποίας η εταιρεία εχει δεσμευθεί στους προμηθευτές πού χρησιμοποιούν περιβαλλοντικές και με κοινωνικη συνείδηση πρακτικές, θέτοντας νέα πρότυπα για την βιομηχανία του πολυτελούς λιανικού εμπορίου.

Elle Mc Pherson

Elle Mc Pherson

The Journey…

The Journey έχει χτίσει γερά θεμέλια με την Chopard να ενισχύει την δέσμευσή της για βιώσιμη πολυτέλεια, προμηθευόμενη από επιχειρήσεις που έχουν αποδεδειγμένα δεσμευθεί σε υπεύθυνες, ηθικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρακτικές.

The Journey ξεκίνησε με την Chopard να σφυρηλατεί μια φιλανθρωπική σχέση με την ισχυρή Νότιο Αμερικανική ΜΚΟ ορυχείων, την Alliance for Responsible Mining (ARM).

Δουλεύοντας με την ARM, η Chopard άρχισε να μεταμορφώνει τις ζωές των χρυσωρύχων σε μικρά κοινοτικά χρυσωρυχεία στην Κολομβία, στην Νότια Αμερική, προσφέροντας κοινωνική πρόνοια, μόρφωση και εξάσκηση προστατεύοντας συγχρόνως τούς φυσικούς πόρους και τα ενδιαιτήματα της άγριας πανίδας από τα οποία εξαρτώνται.

filler ok

Η Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard είπε: “Ως μια παλαιά οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, γνωρίζουμε τις ευθύνες μας στο ταξίδι μας προς μια βιώσιμη πολυτέλεια. Δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι, αλλά είναι το σωστό. Το Ταξίδι είναι η αρχή ενός πολύ συναρπαστικού πολυετούς προγράμματος πού θα διασφαλίσει οτι δουλεύουμε πρός τον σκοπό μας που είναι η βιώσιμη κοσμηματοποιία”. 

ΥΓ. Η Chopard δημιούργησε την πρώτη της συλλογή με κοσμήματα Υψηλής Κοσμηματοποιίας σε σύμφωνα με το The Green Carpet Challenge (GCC) με ηθικές συγκριτικής αξιολόγησης, που ονομάσθηκε The Green Carpet Collection.

error: Content is protected !!