ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Estée Lauder  μας παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Recovery Mask-in-Oil, Μια καινοτόμο μάσκα λαδιού για το βράδυ!

Ως ηγέτες στην νυκτερινή περιποίηση, η Estée Lauder  χτίζοντας δεκαετίες στην έρευνα και στην εμπειρία επάνω στην χρονοβιολογία, δημιούργησε μια καινοτόμα μάσκα λαδιού. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil που ‘’κλειδώνει την διαδικασία επιδιόρθωσης’’, βοηθώντας να σφραγίσει τα οφέλη του νυκτερινού μας ορού, ενθαρρύνοντας την επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ συγχρόνως προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα για την ημέρα που έρχεται. Με τη δύναμη μιας συμπυκνωμένης μάσκας, αυτή η ελαφριά, μάσκα λαδιού θρέψης, προσφέρει ένα εξιδεικευμένο σύμπλεγμα ενδυναμωτικών παραγόντων για να προστατεύσουν και να ενδυναμώσουν το δέρμα.
Χρησιμοποιώντας το κάθε βράδυ, ως το τελευταίο βήμα στην νυχτερινή περιποίηση, η επιδερμίδα έχει πιο υγιή όψη με ανανεωμένη νεανική λάμψη.

estee lauder advanced night repair mask-in-oil visual
Νέες Έρευνες αποκαλύπτουν την Ευαισθησία του Δέρματος κατά τη διάρκεια της Νύχτας.
Η συνεχής έρευνα της Estée Lauder  στην επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, έδειξε ότι το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια της, κάτι που ενισχύει την απώλεια υγρασίας. Η φυσική διαδικασία συγχρονισμού, ενισχύει την φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης που επιτυγχάνεται την νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Συγχρόνως υποστηρίζει την φυσική λειτουργία των κυττάρων να παράγουν φιλαγκρίνη – μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο δέρμα μας και είναι σημαντική για την διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας. Η υποστήριξη αυτής της φυσικής διαδικασίας επιδιόρθωσης και αυτής την πρωτεΐνης, είναι το κλειδί για την ενίσχυση της φυσικής προστασίας του δέρματος.

Μια Νυχτερινή διαδικασία ομορφιάς που υποστηρίζει την φυσική άμυνα του δέρματος και τον συγχρονισμό της Επιδιόρθωσης.
Το NEΟ Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil, περιποιείται το δέρμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού κύκλου ανάκτησης για να το ενισχύσει και να υποστηρίξει την φυσική του διαδικασία επιδιόρθωσης ως ένα υψηλής απόδοσης συμπλήρωμα του #1 ορού της Estée Lauder , Advanced Night Repair. Η ειδική σύνθεση που ‘’κλειδώνει την επιδιόρθωση’’ βοηθά να “κλειδώσει” στο δέρμα όλα τα οφέλη μιας νυχτερινής περιποίησης:
* Υποστηρίζοντας την Φιλαγκρίνη και αυξάνοντας την φυσική του υγρασία, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η Υδρολιπιδική Ασπίδα.
* Προσφέροντας ένα σύμπλεγμα λιπιδίων, μια σημαντική πηγή Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών, που ενισχύουν την φυσική δομή των λιπιδίων. Έτσι βοηθούν στο να συγκρατείται η υγρασία με αποτέλεσμα να ενισχύεται το δέρμα και να αποκαλύψει μια πιο νεανική όψη.

Το Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil περιλαμβάνει την αποκλειστική τεχνολογία Chronolux™ που υποστηρίζει την φυσική διαδικασία του κύκλου επιδιόρθωσης, καθώς και τεχνολογίες που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Βοηθά να ‘’κλειδώσει’’ τις ιδιότητες του ορού Advanced Night Repair και ενισχύει σημαντικά τα οφέλη του. Το δέρμα αποκτά την δύναμη να αντισταθεί μόνο του στα ορατά σημάδια των καταστροφικών επιθέσεων, που προκαλούνται από την μόλυνση του περιβάλλοντος, την έλλειψη ύπνου κ.α., που απο-συγχρονίζουν τα κύτταρα του δέρματος και επιταχύνουν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης.

ok Advanced+Night+Repair+Mask-in-Oil_Product+on+White_Global_Expiry+January+2018

Προετοιμάζει το Δέρμα για μια Νέα Ημέρα, Κάθε Μέρα.
Ισχυρά αντιοξειδωτικά, μεταξύ άλλων κόκκοι από σπόρους καφέ, Βιταμίνες C και E, προετοιμάζουν το δέρμα για την ημέρα που έρχεται, ενισχύοντας σημαντικά την φυσική του αντίσταση στις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις. Αυτά τα αντιοξειδωτικά βοηθούν να μειωθεί η φθορά στα κύτταρα που δημιουργείται από επιθέσεις και ελεύθερες ρίζες, τα οποία επιταχύνουν την ορατή γήρανση. Η σύνθεση του Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil περιέχει απαλυντικά εκχυλίσματα, τα οποία λειτουργούν έτσι ώστε να ηρεμίσουν και να ανακουφίσουν το ερεθισμένο δέρμα.

Χρήση:
Τοποθετήστε το βράδυ μετά τον ορό επιδιόρθωσης ως το τελευταίο βήμα της νυχτερινής σας περιποίησης. Για καλύτερα αποτελέσματα τοποθετήστε με τα δάκτυλά σας.

Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil βρίσκεται ήδη στα stand της Estée Lauder  από τον Φεβρουάριο.

error: Content is protected !!