ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εσείς θα πάτε το παιδί σας σε Summer School?

Vacation Mood On… 🙂 

Ναι, ναι ξέρω. Μόλις έκλεισαν τα σχολεία, τι χαρά, τι χαρά, τα παιδιά ξεκουράζονται και ένα τεράστιο καλοκαίρι ξεκινά. Τέλεια και υπέροχα ακούγονται -και είναι- όλα αυτά, αρκεί να έχεις κανονίσει τα πάντα για να δραστηριοποιήσεις το παιδί σου. Ή τουλάχιστον, να το απασχολήσεις. Και ευκολάκι δεν το λες. Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να έχουμε στο τσεπάκι ολοκληρωμένες και στοχευμένες δραστηριότητες για τις ηλικίες από 4  10 χρονών, ούτε παρέες και φίλους έτοιμους για παιχνίδι φυσικά. Έτσι, σήμερα το πρωί ανακαλύψαμε παρέα με την Ελμίνα τα καλύτερα όπου έχει ετοιμάσει το Golden Hall για τους μικρούς του φίλους και θα σας ξεναγήσουμε στα πιο fun ώστε να πάτε και εσείς, αύριο κιόλας!


Follow us…

Σήμερα το πρωί… Κατευθυνόμενες στον 2ο όροφο του Golden Hall…

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, κολύμπι, βουτιές και παιχνίδια. Το Golden Hall το υποδέχεται με SUMMER SCHOOL και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους για παιχνίδια και βουτιές… στη γνώση και τη φαντασία. Από σήμερα 26 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου, παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, παζλ και κατασκευές, αλλά και Μουσικό και Θεατρικό Εργαστήρι, σας περιμένουν στο Golden Hall.

Οι βουτιές στο παιχνίδι και τις γνώσεις ξεκινούν στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου, όπου μια μεγάλη υδρόγειος σφαίρα περιμένει τους μικρούς μας φίλους, για να τους ταξιδέψει με παραδοσιακά παιχνίδια, και χειροτεχνίες από όλο τον κόσμο. Ξέρουν τα μικρά σας να κατασκευάζουν χάρτινους κινέζικους δράκους ή μεγάλα καράβια; Ξέρουν να χρησιμοποιούν chopsticks; Μη βιαστείτε να απαντήσετε! Ταξιδέψτε μαζί τους, στο Summer School του Golden Hall και αφεθείτε στη μαγεία των παιχνιδιών όλου του κόσμου.


Όμως το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ! Συνεχίζουμε στο “Μουσικό Εργαστήρι”, όπου τα παιδιά γνωρίζουν, μέσα από παιχνίδια, τα όργανα της ορχήστρας, συνθέτες από διαφορετικές εποχές, δημοφιλή μουσικά έργα αλλά και την επίδραση που έχει η μουσική στα συναισθήματά τους.

Η πρωινή τους περιπέτεια ολοκληρώνεται με μια βουτιά στη φαντασία: στο «Θεατρικό Εργαστήρι», ζωντανεύει κάθε μέρα μια νέα ιστορία από τις «Περιπέτειες του Αυγουστή», εισάγοντας ταυτόχρονα τα παιδιά στις λέξεις που σχετίζονται με τη θάλασσα και το καλοκαίρι (όπως θαλασσόλυκος, καραβοκύρης, πρύμνη, πλώρη, κλπ), με τρόπο διασκεδαστικό.


Οι συναρπαστικές βουτιές στο παιχνίδι, όμως, συνεχίζονται το απόγευμα! Στο 2ο όροφο, τα αγαπημένα παιχνίδια Κάισσα με επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια με μινιατούρες και συλλεκτικές κάρτες, αλλά κι εκπαιδευμένους συνεργάτες που απασχολούν τα παιδιά δημιουργικά, ενώ διασκεδάζουν, μαθαίνοντας! Και επειδή παιχνίδι χωρίς LEGO® δεν γίνεται, απίθανες κατασκευές με τουβλάκια LEGO® περιμένει τους μικρούς μας φίλους στα stages «LEGO® PLAY experience the Fun», στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Golden Hall!


Και μόλις πέσει ο ήλιος, τους μικρούς μας φίλους υποδέχεται ένας ξεχωριστός στίβος μάχης για παιδιά, υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή Μιχάλη Τομαρά! Με έμπνευση από το Survivor και με την εμπειρία της πρότυπης ακαδημίας στίβου “Athens Track ‘n field Academy“, οι μικροί Survivors διασκεδάζουν, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σε μοναδικά παιχνίδια που συνδυάζουν την άθληση με τη διασκέδαση.

Ξεγνοιασιά, χαμόγελα, παιχνίδια και πολλές βουτιές, σας περιμένουν για μια ακόμη φορά στο δροσερό καλοκαιρινό Golden Hall!

Join us…

Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας, μόνο στο Golden Hall!

Tου …Summer School ακολούθησε lunch για εμάς τις δύο στο Pastis, το οποίο διαθέτει το πιο yummy Kids Menu που μπορείτε να σκεφτείτε…

Πέννες Βουτύρου Ολικής Άλεσης για την Ελμίνα…

Και Σαλάτα Κοτόπουλο για εμένα…

I’m Ready for some Summer Fun!!! xxx

error: Content is protected !!