Έρχεται το εντυπωσιακό IVY Club στο νησί των Σπετσών!

30/12/2017 • IT'S CHIC TO BE GREEK

Λοιπόν, τα νέα δεν τα ήξερα -στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα- και με βρήκαν κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων μου διακοπών. Και ξαφνιάστηκα όχι μόνο επειδή στην συγκεκριμένη παραλία είναι μαζεμένες οι αναμνήσεις όλων των εφηβικών μου καλοκαιριών, αλλά επειδή χρόνια τώρα επέμενα πως η παραλία της Αγίας Μαρίνας, από τις πιο κοντινές παραλίες του νησιού, αν αξιοποιηθεί όπως πρέπει, μπορεί να γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!
Ένα από τα μεγαλύτερα Restaurant club στην Ελλάδα λοιπόν, αναμένεται να ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας των Σπετσών.
Το IVY Club αποτελεί το νέο project ενός μεγάλου ξένου επιχειρηματία που έλειπε από το νησί των Σπετσών, με στόχο να ξεπεράσει σε αίγλη και φήμη τα καλύτερα Restaurant Club της Μυκόνου, του Saint-Tropez και της Ibiza. Live μουσική με τα καλύτερα συγκροτήματα και τους καλύτερους djs, Lounge bar και εστιατόριο αλλά και Private section, είναι μόνο λίγες από τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που αναμένεται να προσφέρει το IVY Club στους θαμώνες του.
Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ξένοι επιχειρηματίες επενδύουν στην Ελλάδα και εμπιστεύονται τη δυναμική της και ιδιαιτέρως το νησί των Σπετσών.
Περισσότερα νέα αναμένουμε από τον Ιανουάριο του 2018…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons