ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Eπιβιώνοντας τη δύσκολη αλλά και συναρπαστική ηλικία της Εφηβείας

Η Τζίνα Θανοπούλου, EDM, MA Harvard University θα σας εμπνεύσει και θα σας δώσει αυτά τα μοναδικά κλειδιά  εξέλιξης και ανάπτυξης των εφήβων & κλειδιά στήριξης και καθοδήγησης για γονείς.

Τα έφηβα παιδιά και οι γονείς τους το αξίζουν!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016
6.30-8.30μ.μ. στη Life Clinic Group

Και για μπαμπάδες!

296fadc51a0eb8551fc036044d298195

Όλοι οι γονείς που έχουν παιδιά στη προ-εφηβεία και εφηβεία γνωρίζουν ότι είναι μια συναρπαστική, αλλά ταυτόχρονα πολύ  δύσκολη και απαιτητική ηλικία! Σε αυτή τη περίοδο τα παιδιά χρειάζονται δίπλα τους Γονείς – Συμβούλους – Συμπαραστάτες που θα τους δώσουν αγάπη, κατανόηση, στήριξη, ενσυναίσθηση, καθοδήγηση, υπομονή, αλλά ταυτόχρονα θα τους βάζουν όρια που θα τα βοηθήσουν να κτίσουν τη Συναισθηματική τους Ωριμότητα & μελλοντική Ισορροπημένη Εξέλιξη!

Στην επόμενη συναντήση του PARENTOLOGY στις 2/3, θα δώσουμε κλειδιά για γονείς έτσι ώστε να μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους στην προ-εφηβεία και την εφηβεία, να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν και ξεπεράσουν εμπόδια όπως η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η αμφισβήτηση, το bulling, οι μαθησιακές δυσκολίες κτλ, και ταυτόχρονα να ξεκλειδώσουν τους θησαυρούς που έχουν στην ψυχή & στο μυαλό τους!

Μόνο έτσι θα μπορέσουν οι γονείς να βοηθήσουν ουσιαστικά τα έφηβα παιδιά τους και να τα εμπνεύσουν με το δικό τους παράδειγμα ζωής & πράξης! Ώστε και αυτά με τη σειρά τους να ανακαλύψουν και να κτίσουν μια ασφαλή & δημιουργική ταυτότητα, με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τελικά βιώσουν το μοναδικό υπέροχο εαυτό τους και να ζήσουν μια αληθινά ευτυχισμένη, γεμάτη ικανοποίηση και επιτυχία ζωή!

ec3782da7746e836c347cb7aecfd82fd

Ομάδες Γονέων – Parentology  στη Life Clinic Group
Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό 15451, τηλ. 210 6772222

Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group
H Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία.
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας.

error: Content is protected !!