ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επιστροφή στο κομμωτήριο: Summer hair rehab with Kerastase!

Τα μποφόρ και ο βοριάς του Αιγαίου, ο ήλιος τριών μηνών και το χλώριο άλλων τόσων, καθώς και το αλάτι που έπρεπε να ξεβγάλω μετά τη θάλασσα αλλά οι βόλτες στο Παλιό Λιμάνι ήταν πιο θελκτικές από τις υποσχέσεις στον κομμωτή μου, είναι μία πρόχειρη απογραφή της κατάστασης των μαλλιών μου με τον ερχομό μου στην πόλη. Μόνο των δικών μου μαλλιών;

Στο κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη σήμερα το πρωί...

Στο κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη σήμερα το πρωί…

Την ίδια ημέρα κιόλας του Αγιασμού και της επιστροφής στα σχολεία, πραγματοποιείται και η δική μου επιστροφή στο κομμωτήριο. Summer hair rehab right now!

1

Discipline me!!!!

Discipline me!!!!

Εμπιστεύομαι την εμπειρία και τα χέρια του Ηλία Ζάρμπαλη για να δοκιμάσω την ολοκαίνουργια θεραπεία της Kerastase, “Discipline” η οποία υπόσχεται να εξαφανίσει από τα μαλλιά μου όλα όσα μισώ: το φριζάρισμα, τη θαμπάδα και φυσικά, την απειθαρχία. Πρόκειται για την ανάγκη μου για πειθαρχία, anti-frizz και έλεγχο στα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν, γεγονός που αδυνατώ να διαχειριστώ. Έστω κι αν έχω διαχειριστεί πολλές κρίσεις στην ζωή μου!! Είτε με το σεσουάρ στο σπίτι που απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο- με τίποτα, δεν το ‘χω!-, είτε με το χτένισμα στο κομμωτήριοthe story of my life!– , οι περισσότερες γυναίκες συχνά παραπονιόμαστε ότι το χτένισμά μας δεν έχει διάρκεια και νιώθουμε τα μαλλιά μας ‘’flat’’ και θαμπά χωρίς κίνηση”…

1112

Η καινούρια σειρά της Kérastase, Discipline έχει 2 επίπεδα: αυτό της πειθαρχίας με διάρκεια 10 λουσιμάτων που γίνεται με μια εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά στο κομμωτήριο και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που επιτρέπει στην “ασθενή” να συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι.

5

Κάθομαι στον νιπτήρα του κομψού κομμωτηρίου στο Νέο Ψυχικό, και ο Γιάννης μου εξηγεί step by step τι θα κάνει στα μαλλιά μου: “Λουζόμαστε δύο φορές με το bain με ή χωρίς θειικά άλατα. Στη συνέχεια, περνάμε το “πρωτόκολλο” Discipline τούφα τούφα, ομοιόμορφα, και στεγνώνουμε το 80% των μαλλιών. Περνάμε πάλι τούφα τούφα με την πρέσα η οποία δεν ξεπερνάει τους 180 βαθμούς. Ξεβγάζουμε, περνάμε το σταθεροποιητικό, το ξεβγάζουμε και αυτό, και χτενίζουμε όπως θέλουμε….”

Ένα καλοκαίρι "κραιπάλης" με ήλιο, θάλασσα, χλώριο και μποφόρ στα μαλλιά μου...

Ένα καλοκαίρι “κραιπάλης” με ήλιο, θάλασσα, χλώριο και μποφόρ στα μαλλιά μου…

“Η εξειδικευμένη υπηρεσία που γίνεται στο κομμωτήριο πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία μίας ώρας, το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline που εφαρμόζεται από τα χέρια του επαγγελματία-κομμωτή και διατηρείται με προϊόντα φροντίδας για το σπίτι για μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης που περιέχουν τα προϊόντα εξασφαλίζει χωρίς καμία χημική εργασία, εύκολο & γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν” μου εξηγεί ο Ηλίας Ζάρμπαλης, και εγώ είμαι ευτυχισμένη με κάθε λέξη του αφού είναι αυτές ακριβώς οι λέξεις που διψάω να ακούσω. Τα μαλλιά μου επίσης…

4

Ο Γιάννης τοποθετεί προσεκτικά την Morpho-Keratine της Kerastase στα μαλλιά μου, τα οποία συνέρχονται τόσο γρήγορα σαν να τους δίνει φιλί της ζωής!

Ο Γιάννης τοποθετεί προσεκτικά την Morpho-Keratine της Kerastase στα μαλλιά μου, τα οποία συνέρχονται τόσο γρήγορα σαν να τους δίνει φιλί της ζωής!

7

Discipline selfie!

Discipline selfie!

99a

Στο στάδιο πριν ξεβγάμουμε την πρέσα! LOL!!!

Στο στάδιο πριν ξεβγάμουμε την πρέσα! LOL!!!

Λοιπόν, τι άλλο έμαθα: Το δεύτερο επίπεδο, είναι αυτό της περιποίησης στο σπίτι, με το κατάλληλο bain είτε για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά χωρίς θειικά άλατα, είτε για όλους τους τύπους μαλλιών, μια μάσκα και ένα –must haveanti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά. Όσες από εμάς δηλαδή δεν θέλουμε να κάνουμε το πρωτόκολλο στο κομμωτήριο έχουμε την δυνατότητα να έχουμε προστασία από την υγρασία έως 72 ώρες χρησιμοποιώντας μόνο την ολοκληρωμένη σειρά στο σπίτι. Love it!

Πουθενά χωρίς το Fluidissime μου!

Πουθενά χωρίς το Fluidissime μου!

Η θεραπεία για το σπίτι...

Η θεραπεία για το σπίτι…

Μετά το χτένισμα βρίσκω -για πρώτη φορά ομολογώ με κάποιες δόσεις ντροπής- τα μαλλιά μου τόσο υγιή, μαλακά και ενυδατωμένα που σε μία παρόρμηση της στιγμής -και της ανέλπιστης ευτυχίας- μου έρχεται η επιθυμία να τα κόψω! Να ξεκινήσω μία νέα αρχή με τα πειθαρχημένα μαλλιά μου…

Happy, happy, happy!!!

Happy, happy, happy!!!

Να τα κόψω?

Να τα κόψω?

Κλείνω ραντεβού για κόψιμο την Τρίτη το πρωί, και φεύγω happy, happy, happy να συναντήσω τις φίλες μου για lunch στο “Αθηναϊκό” που συνορεύει με το κομμωτήριο του Ηλία. Θέμα συζήτησης: Να τα κόψω?

error: Content is protected !!