Επιστροφή στην Αθήνα, δεκαπέντε ημέρες μετά!

25/04/2017 • GET

Περπατούσα ξυπόλητη στην αμμουδιά του Αγίου Νικολάου και ατελείωτο σεργιάνι όλο το νησί, αγκαλιά με την Ελμίνα. Είχαμε όσες ώρες θέλαμε στην διάθεση μας να χορτάσει η μία την παρέα της άλλης. Κόβαμε παπαρούνες και νυχτολούλουδα και στολίζαμε τα βάζα με αγρό, ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν παράταιρο και υπερβολικό. Ωράριο και πρέπει πουθενά. Μόνο ορίζοντας γεμάτος μπλε και όλο το νησί στην αγκαλιά του κατανυκτικού ήχου της καμπάνας. Απολαμβάναμε ολόφρεσκες μπουκιές πάστα Αμυγδάλου και πίναμε δροσερά Pimm’s. Άφηνα τα μαλλιά μου να τα ανακατέψει ο βοριάς και το πεντακάθαρο από μακιγιάζ πρόσωπο μου, στα φιλιά του ήλιου.
Και χθες, επιστροφή.

Χτενίζω προσεκτικά τα μαλλιά μου, κρύβω τα φιλιά του ήλιου κάτω από διάφανες στρώσεις πούδρας. Ή έτσι φαίνεται… Γιατί στην πραγματικότητα, απλά τα παρατείνω. Παρατείνω τις διακοπές, την ανεμελιά, το προσωπικό μου καλοκαίρι.

Tom Ford, Velvet Orchid. Τη συλλογή μακιγιάζ SOLEIL 2017 μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στα Attica Citylink, Attica Golden Hall, Attica Τσιμισκή και Hondo Μύκονο και κυκλοφορεί τέλη Απριλίου.

Με την Soleil Color Collection του Tom Ford. Συλλογή εμπνευσμένη από τα μακρινά και ιδιωτικά νησιά που το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και η μία ημέρα διαδέχεται αρμονικά την άλλη. Με έμπνευση τις σκιές που δημιουργούνται από την αντίθεση μίας ηλιόλουστης ημέρας και του ηλιοβασιλέματος, ο Tom Ford δημιουργεί τη Soleil Color Collection, για αυτό το καλοκαίρι, μία αισθησιακή Συλλογή από Bronzers, Highlighters και Lipcolors ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου…

Χθες βράδυ, στην Αθήνα. Δεκαπέντε ημέρες μετά…

But these are days we dream about when the sunlight paints us gold… 

photo credits: Maria Markezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons