ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι επισκέπτες του Pop Up Project Store θα είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν τα Darphin x Nicolas Ouchenir for Holiday’17!

Αυτό που απολαμβάνουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε ό,τι κι αν κάνουμε, με ό,τι κι αν καταπιανόμαστε, όποιο Project κι αν στριφογυρίζει στο μυαλό και στα σχέδια μας, είναι το unexpected, το κάτι περισσότερο, το κάτι λίγο πιο φρέσκο από τα καθιερωμένα, οι ιδέες που γεννιούνται καθημερινά, και που προσθέτοντας τες στο τέλος της ημέρας, σχηματίζουν την λέξη “επιτυχία”. Σχεδόν μαγικό, όχι; Επίσης, αυτό που πάντα επιδιώκουμε -και σε μεγάλο βαθμό καταφέρνουμε– είναι οι καλύτεροι να συνεργάζονται με τους καλύτερους. Και τα καλύτερα brands με τα καλύτερα projects. Τότε απλά, όλα μοιάζουν υπέροχα. Και αυτές οι συνεργασίες αξίζει να συζητηθούν…

Κοιτάξτε τι κουβάλησα για εσάς earlier today στο The Pop Up Project Store!!!!

Αυτό που μου απολαμβάνουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι να σας κακομαθαίνουμε…

For you…

Όπως ο Pierre Darphin, έτσι και ο Nicholas Ouchenir είναι ένας άνθρωπος πηγαία ταλαντούχος και οραματικός που δημιουργεί τους δικούς του κανόνες στην τέχνη και ασπάζεται το Art de Vivre. Ένας ολοκληρωτικά αυτοδημιούργητος καλλιγράφος και καλλιτέχνης, ο Nicholas Ouchenir, υπεύθυνος για την ανανεωμένη διακόσμηση του L’ Institut Darphin Vendôme, δεν «αντιγράφει» απλώς τα κλασικά έργα, αλλά τα επαναανακαλύπτει, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά του τον καθιστούν λατρεμένο στους οίκους υψηλής μόδας και τέχνης, όπως η Chanel, που τον διάλεξε, μετά τη συνεργασία του με τη Darphin.

Απίθανο;

Το συλλεκτικό set ελαίων Boost Beauté περιλαμβάνει 4 μοναδικά travel sizes από τα μοναδικά ελιξίρια αιθερίων ελαίων της Darphin. Το Jasmine αναζωογονεί, το 8-flower προσφέρει πλούσια αντιγηραντική δράση, το Chamomile καταπραΰνει και το Tangerine χαρίζει ενέργεια. Φιλοτεχνημένα από τον μοναδικό Nicholas Ouchenir, αποτελούν το πιο πολυτελές δώρο που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας, κατευθείαν από το Ινστιτούτο Darphin.

Ελάτε στο The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, ψωνίστε από τις limited edition συλλογές των σχεδιαστών & των brands μας, και αποκτήστε πρώτοι από μία συλλεκτική συσκευασία Boost Beauté με τα τέσσερα μοναδικά εθαίρια έλαια της Darphin!
ΥΓ. Τα δώρα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Είμαι κατενθουσιασμένη! xoxoxo

error: Content is protected !!