ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσκεψη της Βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκε η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και στους γονείς τους.

Τη Βασίλισσα Σοφία συνόδευαν ο Πρέσβυς της Ισπανίας, κύριος Alfonso Lucini, και ο επικεφαλής του ιδιαίτερου γραφείου της, κύριος Arturo Coello.

Την υψηλή προσκεκλημένη υποδέχτηκε θερμά η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και εξήρε το μεγάλο ανθρωπιστικό της έργο.

PAN_0107

Η κυρία Βαρδινογιάννη, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της προς τη Βασίλισσα Σοφία, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Πρέσβη της Ισπανίας, κύριο Alfonso Lucini, υπογραμμίζοντας ότι αυτός και η σύζυγός του, Carmen, είναι υποστηρικτές του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και βοηθούν στο έργο του μέσα από ποικίλες δραστηριότητές τους.

PAN_0113

Κλείνοντας την ομιλία της, η κυρία Βαρδινογιάννη, αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τη Βασίλισσα Σοφία που με την παρουσία της έδωσε κουράγιο και δύναμη στην ίδια και στα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», στα παιδιά, στους γονείς, στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, της απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη στήριξή της και αναγνώρισης του μεγάλου ανθρωπιστικού και πολιτιστικού έργου που επιτελεί διεθνώς.

Η Βασίλισσα Σοφία συγκινημένη την ευχαρίστησε θερμά και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το μακροχρόνιο και τόσο σημαντικό έργο που επιτελείται μέσα από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

PAN_0061

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, ξενάγησαν τη Βασίλισσα στους χώρους του νοσοκομείου, όπου η ίδια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να τους ευχηθεί «Καλή Aνάρρωση».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!