ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Μάκμπεθ- ο κύκλος του στΑΙΜΑτος»

Στο Από Μηχανής Θέατρο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάκμπεθ-ο κύκλος του στΑΙΜΑτος», μια διασκευή πάνω στον Μάκμπεθ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 3 πρόσωπα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και πρωτότυπη μετάφραση Γιάννη Νταλιάνη. Η παράσταση κέρδισε τις καρδιές όλων των εκλεκτών παρευρισκομένων που χειροκρότησαν θερμά όλους τους συντελεστές βγάζοντας τους πολλές φορές στη σκηνή.

Στην επίσημη πρεμιέρα «Μάκμπεθ-ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι : Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σια Αναγνωστοπούλου,  Παναγιώτης Παναγιώτου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Βασίλης Κατσικονούρης, Στράτος Τζώρτζογλου, Ντίνα Αβαγιανού, Kώστας Κουτρούλης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Δημήτρης Λιακόπουλος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Τόνια Μαράκη, Φρίντα Γαζάρου, Στέφανος Κοσμίδης, Τάσος Πυργιέρης, Γιώργος Δεπάστας κ.α.

Δημήτρης Μυλωνάς, Στράτος Τζώρτζογλου

Η παράσταση «Μάκμπεθ – ο κύκλος του στΑΙΜΑτος» είναι μια σπουδή πάνω στην τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Μάκμπεθ, για τρεις ηθοποιούς σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά.
Η διασκευή της παράστασης βασισμένη στην πρωτότυπη τραγωδία του Σαίξπηρ, γεννήθηκε εξολοκλήρου μέσα από τη διαδικασία των προβών και οδήγησε στη συγγραφή πρωτότυπης μετάφρασης με την υπογραφή του Γιάννη Νταλιάνη.

Βασιλης Κατσοκονούρης, Θανάσης Βλαβιανός, Στέφανος Κοσμίδης

Άννα Ελεφαντή, Τάσος Πυριέρης

Θανάσης Βλαβιανός, Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Ελεφαντή, Δημήτρης Μυλωνάς

Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Ελεφαντή, Γιώργος Δεπαστάς

Μια παράσταση που κινείται ανάμεσα στο θέατρο και την πειραματική performance, σύγχρονη, αισθητικά αιχμηρή, απαιτητική για τους ερμηνευτές η οποία στόχο έχει να προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία ψυχαγωγίας κι ανάγνωσης του κλασσικού έργου.

error: Content is protected !!