ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η επίδειξη της Σοφίας Κοκοσαλάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος!

Η γνωστή σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη βρέθηκε προσκεκλημένη σε εκδήλωση που παρέθεσε την περασμένη Πέμπτη, προς τιμήν της το Women’s International Club (WIC) της Αθήνας. Στον εξαιρετικό χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικού, 140 κυρίες-μέλη του WIC είχαν τη χαρά να δουν και να γνωρίσουν από κοντά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια, και εντυπωσιάστηκαν τόσο με τις μοναδικές και αέρινες δημιουργίες της όσο και με τη ζεστή, φιλική και χαρούμενη διάθεσή της.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ, ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ, ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Η ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ

Το WIC είναι ένα σωματείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και έχει σκοπό την προώθηση της φιλίας και του πολιτισμού ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και γυναίκες από όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση οργάνωσε η κ. Ρένα Παπαδοπούλου, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη προγράμματος του WIC, η οποία παρουσίασε στο πολυεθνικό κοινό όλη την πορεία της επιτυχημένης καριέρας της Σοφίας Κοκοσαλάκη στο εξωτερικό, ενώ η επίτιμη πρόεδρος του WIC, κα Karine Liebaut, σύζυγος του Πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα, ευχαρίστησε θερμά την Ελληνίδα σχεδιάστρια για την εξαιρετική τιμή να έρθει από το Λονδίνο για να μιλήσει και να παρουσιάσει τις δημιουργίες ρούχων υψηλής ραπτικής, καθώς και των κοσμημάτων από την δική της σειρά στα μέλη του WIC.

ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΑΪΛΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ

MARCIA PAPOUDOS, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΙΔΗ, LUNA AWAD

ZΕΥΝΕP URAS, ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SINEM DOUAS

ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΒΡΟΥΣΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΝΑ ΚΟΡΙΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ, ΑΝΟΥΣΑ ΜΕΛΑ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ, ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΣΟΠΟΥΛΟΥ

photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!