ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος!

Σας έχω πρόταση! Και μιας και όλοι μας -εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον- μεθαύριο το Σάββατο 19 Μαΐου θα είμαστε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, σας έχω την καλύτερη πρόταση για να απολαύσετε όοολα όσα θέλετε να χαζέψετε, ώστε να λατρέψετε ή να μισήσετε την Meghan Markle, με την ησυχία σας και παρέα με τον υπόλοιπο πλανήτη…

Στις 19 Μαΐου 2018, τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στη βρετανική πόλη του Windsor, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Harry και της «πριγκίπισσας» του Hollywood, Meghan Markle! Όλοι περιμένουν έναν παραμυθένιο γάμο. Πώς, όμως, διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν 2,8δις άνθρωποι σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου; Την απάντηση δίνει το ειδικό αφιέρωμα του National Geographic «Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαΐου στις 20:10.

Με αποκλειστική πρόσβαση σε σημαντικά στοιχεία και λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του γάμου της χρονιάς, το ειδικό αφιέρωμα «Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος» αποκαλύπτει πώς ένα ολόκληρο έθνος συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας αυτό το ξεχωριστό γεγονός, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει τους αφανείς ήρωες που εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία του.

And they lived happily ever after…

error: Content is protected !!