Η επανάσταση στο χώρο του Personal Training, στην καρδιά του Κολωνακίου

26/04/2017 • GO

Σε έναν μοναδικό χώρο στην καρδιά του Κολωνακίου, το Personal Training Studio Πάνος Φωτιάδης άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του δημιουργώντας επανάσταση στο χώρο του personaltraining! Πρόκειται για ένα χώρο με απαράμιλλο design, που φέρει την υπογραφή του γνωστού interior designer Πάνου Πετρίδη.
Το Personal Training Studio Πάνος Φωτιάδης απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γυμναστούν και να δημιουργήσουν ένα νέο, υγιές σώμα, σε όλους αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό χωρίς να πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή τους. To Personal Training Studio Πάνος Φωτιάδης δημιουργήθηκε για όλους όσους αγαπούν το σώμα τους. Για αυτούς που είναι εξοικειωμένοι με την άσκηση αλλά και εκείνους που τώρα αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη σωματική τους ευεξία.


Ο personal trainer και ιδιοκτήτης του χώρου, Πάνος Φωτιάδης μας είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να αποκτήσει το σώμα που ονειρεύεται». Για τον Πάνο Φωτιάδη, η άσκηση αποτελεί μορφή τέχνης. Γι αυτό και όλα τα προγράμματα εκγύμνασης απαιτούν ειδικό σχεδιασμό με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη.«Αναλύουμε αναλογίες, ερευνούμε την αισθητική και τους διαφορετικούς τύπους σώματος και στη συνέχεια ξεκινάμε το σχεδιασμό του προγράμματος». 

Η ιδιωτικότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Personal Training Studio Πάνος Φωτιάδης, καθώς το κάθε πρόγραμμα είναι αυστηρά προσωπικό. Όλα τα όργανα γυμναστικής είναι της γνωστής εταιρείας Technogym, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα.
Personal Training Studio Πάνος Φωτιάδης
Διεύθυνση: Ξάνθου 6, Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 210 7233361

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons