ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εντυπωσιακές εκθέσεις στο Μονακό από τη διεθνούς φήμης ζωγράφο Ιωάννα Ευθυμίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκθέσεις ζωγραφικής που πραγματοποίησε η διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου στο Μονακό , όπου ζει και εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια .
Η Ιωάννα Ευθυμίου που πριν δύο μήνες κατέκτησε τον τίτλο της “Royal Artist “ στο Λονδίνο στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, πραγματοποίησε μια λαμπερή έκθεση στο Μονακό , στο πλαίσιο της Top Marques / Monaco , όπου διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, με πολλούς προσκεκλημένους .


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο του Μονακό Grimaldi Forum, και ακολούθησε μια μαγευτική δεξίωση στο ξενοδοχείο Hermitage. Στην έκθεση αυτή η Ιωάννα Ευθυμίου παρουσίασε ζωγραφικά έργα με θέμα τη Formula 1 , καθώς και πορτρέτα όπως της Πριγκίπισσας Charlene αλλά και πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ από την έκθεσή της στο Λονδίνο .
Εκτός όμως από αυτή την εντυπωσιακή έκθεση, εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και η έκθεσή της στο χώρο της γνωστής εταιρίας design στο Μονακό IDEA / Monaco , που θα φιλοξενήσει τα έργα της ως το καλοκαίρι , με πορτρέτα των Marcello Mastroyianni, Marilyn Monroe, Jackie Kennedy κ.ά.
Παράλληλα στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονακό, δημοπρατήθηκαν έργα της διάσημης Ελληνίδας ζωγράφου, με την “κλεμμένη ” Αφροδίτη της Μήλου να κλέβει την παράσταση.

Ιωάννα Ευθυμίου, Fabio Lamborghini

Ιωάννα Ευθυμίου, Gian Piero Castellacci, Ιδιοκτήτης της IDEA Monaco

Gian Piero Castellacci , Ιωάννα Ευθυμίου, James Philips, Εκδότης του περιοδικού Luxury Life

 

error: Content is protected !!