ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ενώσαμε τις καρδιές μας για καλό σκοπό στο Golden Hall!

Το Golden Hall υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα και φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους». Πολλές εκπλήξεις, πυροτεχνήματα, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από τον Κωστή Μαραβέγια ήταν μερικά μόνο από όσα διαδραματίστηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 εξέπεμπε live από το Golden Hall, ενώ στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, ανέβηκαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Ακολούθησαν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα που ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ GOLDEN HALL ΝΤΥΘΗKΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΤΟΥ…

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη!

FEDERICO REGOLA, CEO ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΖΕΝΙΘ-ΧΟΡΗΓΟΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ, CENTER MANAGER GOLDEN HALL, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ, CENTER MANAGER GOLDEN HALL

Έτσι, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall, ο καθένας από εμάς προσέφερε 1 ευρώ στηρίζοντας το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» και το έργο του Καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Για τη στήριξη του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους» μπορούμε όλοι να προσφέρουμε έως τις 28 Νοεμβρίου στέλνοντας με SMS τη λέξη Kardia στο 19059. (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ). Χορηγός της λαμπερής βραδιάς ήταν η εταιρεία Zeniθ που έδωσε όλη της την ενέργεια στο πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο γεγονός της χρονιάς!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΟΤΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ

Ο Καρυοθραύστης επιστρέφει στο Golden Hall! Από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ένα από τα ωραιότερα παραμύθια όλων των εποχών ξαναζωντανεύει στο Golden Hall! Το προαύλιο του εμπορικού κέντρου έχει μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό θεματικό πάρκο βασισμένο στην ιστορία του Καρυοθραύστη, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού! Παίξτε και διασκεδάστε στο πιο ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μόνο στο Golden Hall! Από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου η πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα της πόλης βρίσκεται μόνο στο Golden Hall!

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!