Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να εκπληρώσουμε παιδικές ευχές στο Golden Hall!

21/11/2019 • LIFESTYLE

Το Golden Hall υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα και φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο φιλανθρωπικό Οργανισμό «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»). Πυροτεχνήματα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Pop Queen Ελένη Φουρέιρα ήταν μερικά μόνο από όσα διαδραματίστηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall. Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε για το «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»).

Στιγμιότυπο από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Golden Hall

O προαύλιος χώρος του Golden Hall πλημμύρισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, καλώντας από νωρίς τον κόσμο να μπει σε γιορτινό κλίμα.

Η Διευθύντρια του Golden Hall, Ρενάτα Τσαούση, με την μικρή Έλενα που εκπληρώθηκε η ευχή της να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα και την Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Lamda Development, Μαρία Χριστίνα Γρίβα

Λίγο μετά τις 17:30, ανέβηκαν στη σκηνή, οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα όπου ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία απογείωσε με το εκρηκτικό performance της το κοινό που τραγούδησε και χόρεψε με όλες τις επιτυχίες της!

Η Ελένη Φουρέιρα on stage στο Golden Hall

Η Pop Queen ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουμε τους σκοπούς του «Make-A-Wish»

Η Pop Queen ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουμε τους σκοπούς του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»)! Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η μικρή Έλενα η οποία είναι πλέον καλά, μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση που δέχτηκε εξαιτίας της σιδηροβλαστικής αναιμίας από την οποία έπασχε. Η μικρή Έλενα, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την εκπλήρωση της ευχής της να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα!

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου (Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Ελένη Φουρέιρα, Ρενάτα Τσαούση (Διευθύντρια Golden Hall)

Όλοι μαζί χαρίσαμε χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά, στέλνοντας τη λέξη WISH στο 19808 και δωρίζοντας 2€ για να εκπληρώσουμε μια ευχή!

Η Ηρώ Κόβα με τις εγγονές της

Ευγενία Μαντά, Κατερίνα Μαντά

Έλενα Ντάβλα, Μαρία Κοτρώτσιου

Η Γενική Διευθύντρια του Golden Hall, Ρενάτα Τσαούση, με εκπληκτική δημιουργία Celia Kritharioti!

Για τη στήριξη του «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») μπορούμε να προσφέρουμε όλοι, έως και τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας tap την κάρτα μας στην οθόνη με το POS που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, δωρίζοντας ανέπαφα 2€ στον Οργανισμό, για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons