ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The English Oak: Αντιμετωπίζοντας τον καύσωνα με τα αρώματα της Βελανιδιάς, του Φουντουκιού και του Φραγκοστάφυλου της βρετανικής εξοχής!

Ο βρετανικός οίκος Jo Malone London παρουσίασε τη νέα συλλογή αρωμάτων The English Oak που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά…

Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, εκπρόσωποι του Τύπου παραδόθηκαν στη μαγεία του δάσους, στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αυλή του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, που παρέπεμπε στο θρυλικό Epping forest του Ρομπέν των Δασών, πηγή έμπνευσης της συλλογής Oak.

Με κυρίαρχο το στοιχείο του ξύλου και τα διάσπαρτα αποξηραμένα φύλλα, οι ήχοι από πουλιά, τα αναμμένα κεριά και η μυρωδιά των δύο αρωμάτων The English Oak που είχαν πλημμυρίσει το χώρο, είχαν μεταμορφώσει την αυλή του μουσείου σε ένα ξέφωτο βγαλμένο από αληθινό παραμύθι, ενώ το αριστοτεχνικό βίντεο της καμπάνιας που έπαιζε στην τεράστια γιγαντοοθόνη μετέφερε το κοινό σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό, μες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Anton Denver, Regional Education Manager του οίκου, μύησε τους καλεσμένους στις νότες των δύο αρωμάτων, που έχουν ως βάση το ευγενές ξύλο της βελανιδιάς. Ζεστά, γήινα και μεθυστικά, το English Oak & Redcurrant (Αγγλική Βελανιδιά και Φραγκοστάφυλο) και το English Oak & Hazelnut (Αγγλική Βελανιδιά & Φουντούκι), φοριούνται τέλεια μόνα τους ή σε συνδυασμό μεταξύ τους για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα Fragrance Combining™.

Συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο… xxx

error: Content is protected !!