ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο ‘End of Summer Party’ του Elton John, στο Wodside…

Woodside, Αγγλία, 4 Σεπτεμβρίου…O Sir Elton John και ο David Furnish ανοιξαν  τις πόρτες του πανέμορφου σπιτιού τους στο Old Windsor για το πρώτο Woodside ‘End of Summer’ Party, που εγινε σε συνεργασία με την Chopard.

Atmosphere 1Atmosphere 2Atmosphere 3

Η μοναδική αυτή βραδιά φιλοξένησε μια εντυπωσιακή λίστα από διασημότητες πού έλαμπαν με δημιουργίες Chopard, οπως οι Elizabeth Hurley, o David Gandy και η Sofia Wellesley. Μεταξύ των αλλων προσκεκλημένων ηταν ο James Blunt, η Lara Stone και ο David Walliams, ο Patrick Cox, ο Elie Goulding και η Pixie Lott.

David Furnish, Elton John & Caroline Scheufele all wearing Chopard...

David Furnish, Elton John & Caroline Scheufele all wearing Chopard…

Για να γιορτάσει την 21η Επέτειο του Elton John AIDS Foundation, η Chopard συνεργάσθηκε με την οργάνωση για να δώσει το πραγματικό στύλ της σ’αυτήν την εκδήλωση. Το Woodside ‘End of Summer’ παρτυ, εγινε για πρώτη φορά, ηταν μιά βραδιά διασκεδαστική και πολύ χαλαρή, μια ιδανική ευκαιρία για φίλους να ξαναβρεθούν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και να απολαύσουν εξαίσιο φαγητό, διασκέδαση και μουσική, μεσα στούς κήπους πού περιβάλουν την κατοικία του Elton John και του David Furnish.

 Caroline Scheufele in a rickshaw!


Caroline Scheufele in a rickshaw!

Στην είσοδο τούς καλεσμένους περίμεναν δροσερά ποτά με μιά κλασική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα μεσα σε εναν διασκεδαστικό κόσμο που συνδυάζε κλασικές αντίκες και γεωμετρικά σχέδια. Οι καλεσμένοι ειχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ενα κοκτέηλ Grey Goose Le Fizz η ενα κατα παραγγελία κοκτέηλ Grey Goose εμπνευσμένο απο ενα αρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για την βραδιά για να θυμίζει ‘το Τέλος του Καλοκαιριού’. Ο κήπος προσέφερε την πεμπτουσία της Αγγλικής αίσθησης αφού ειχε στολισθεί με όμορφα λουλούδια καί στολίδια ειχε μια ζεστή καί χαλαρή ατμόσφαιρα. Στη διάρκεια του κοκτέηλ στον κήπο, οι καλεσμένοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από μια εντυπωσιακή ακουστική εμπειρία από τούς Gary Barlow, Tom Odell, James Blunt, Chrissie Hynde, Alfie Boe και βέβαια από τον ίδιο τον Ελτον Τζών…

 Elton John performing...


Elton John performing…

 Gary Barlow performing...


Gary Barlow performing…

Μετά το κοκτέηλ, ενα ειδικό χαλί, στο οποίο μοντέλα με εντυπωσιακές δημιουργίες Chopard Haute Joaillerie, οδηγούσε τούς καλεσμένους σε ενα καθιστό δείπνο που σερβιρίσθηκε σε μιά γυάλινη σέρα με θέα την λίμνη. Στη διάρκεια του δείπνου, οι καλεσμένοι ειχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δημοπρασία υπέρ του Elton John AIDS Foundation και να κερδίσουν εξαιρετικά βραβεία. Ανάμεσά τους ειχε δύο λαχνούς με δύο ρολόγια Chopard, ενα ανδρικό καί ενα γυναικείο.

Cirque du Soleil performance...

Cirque du Soleil performance…

Cirque du Soleil performance

Μετά το δείπνο, οι καλεσμένοι ειχαν την ευχαρίστηση να περπατήσουν γύρω απο τήν λίμνη και να δημιουργήσουν περιοχές με κουβέρτες για πικ νικ και λαμπερά φανάρια. Στη διάρκεια ολης της βραδιάς, οι καλεσμένοι ειχαν επισης την δυνατότητα να χρησιμοποιούν Αμαξες Chopard για να κινούνται στά διάφορα σημεία του πάρτυ.

Caroline Scheufele & David Gandy

Caroline Scheufele & David Gandy

 Caroline Scheufele & Liz Hurley


Caroline Scheufele & Liz Hurley

David Gandy

David Gandy

Caroline Scheufele, Sofia Wellesley wearing Chopard & James Blunt

Caroline Scheufele, Sofia Wellesley wearing Chopard & James Blunt

David Furnish, Patrick Cox, David Gandy, Elizabeth Hurley, Elton John, James Blunt & fiance Sofia Wellesley

David Furnish, Patrick Cox, David Gandy, Elizabeth Hurley, Elton John, James Blunt & fiance Sofia Wellesley

 Elizabeth Hurley


Elizabeth Hurley

Elton John & James Blunt.

Elton John & James Blunt.

Καθώς η βραδιά προχωρούσε πρός το τέλος της, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να απολαύσουν το Grey Goose Martini Room οπως επίσης και ενα εξαιρετικό νάιτ κλάμ΄- το Grey Goose La Nuit des Etoiles – με ζωντανή μουσική απο τον DJ Fatboy Slim. Η πίστα φωτίσθηκε από μια πολύχρωμη φωτιστική εγκατάσταση με οπτικές ίνες κάτω από την οποία οι καλεσμένοι χόρεψαν μεχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες!

Fatboy Slim performance.

Fatboy Slim performance.

Είπαν για το πάρτι….

Elton John:

‘Ο David καί εγώ ειμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το καινούργιο event, και μια λαμπερή ομάδα από ερμηνευτές με τούς θαυμάσιους υποστηρικτές μας και τους λαμπερούς χορηγούς, την Chopard και την Grey Goose. To Woodside End of Summer Party μοιάζει ακριβώς σαν να γιορτάζει το καλοκαίρι ενω συγχρόνως συγκεντρώνει χρήματα για κάτι τόσο σημαντικό οσο η βοήθεια του α δημιουργηθεί ενα μέλλον χωρίς AIDS. Η βοήθεια σ’αυτό το event θα μας δώσει την δυνατότητα να προστατεύσουμε χιλιάδες παιδιά από τον ιο του HIV και στις δεκαετίες των επόμενων καλοκαιριών που θα ελθουν, να δημιουργήσουν τις δικές τους οικογένειες και το δικό τους μέλλον.’

Caroline Scheufele:
‘ Ειμαστε πάντοτε ευτυχείς που υποστηρίζουμε την θαυμάσια δουλειά του Elton John AIDS Foundation. H Chopard δούλεψε για πολλά χρόνια στό πλευρό του Ιδρύματος και χαίρεται ιδιαίτερα που ειναι μέρος αυτού του πρώτου ‘End of Summer Party’. Ειμαι σίγουρη οτι θα ειναι μιά μαγευτική βραδιά και μιά μεγάλη επιτυχία για ενα τέτοιο σημαντικό σκοπό!’

error: Content is protected !!