ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένας δυνατός χειμώνας με live clubbing εμπειρίες ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η Αθήνα μιλά για τα σχήματα που θα κερδίσουν τις νύχτες (και τις εντυπώσεις) μας, με αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεκινάνε δυνατά τόσο ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ όσο ο Διονύσης Σχοινάς με την Ήβη Αδάμου, οι οποίοι δίνουν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Box Athens», από αυτή τη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου!

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική του ενέργεια. Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το «άρωμα» των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Μαζί τους o Kid Young και η Charis Savva.

Μία πρώτη γεύση από τα «εκρηκτικά» βράδια που μας περιμένουν στον υπέροχο χώρο του «Box Athens», δόθηκε το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τραγούδησαν live, κερδίζοντας για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις. Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Box Athens» θα είναι το απόλυτο place-to-be, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας!

error: Content is protected !!