ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα ξεχωριστό brunch στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Το έχω συνδυάσει με πολλές χαρές. Μόνο με επιτυχίες. Κάθε χαρά του The Pop Up Project σε αυτόν τον κήπο γιορτάζεται, κάθε σχέδιο μας σε αυτά τα τραπέζια δημιουργείται, κάθε όνειρο μας κάτω από την δροσερή σκιά των ψηλών του δέντρων γίνεται πραγματικότητα. Πόσες και πόσες φορές δεν ανέβασα φωτογραφίες μας από τον μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι, με την Ιλεάνα και εμένα ανάμεσα σε Υπολογιστές και ατζέντες, σε κατόψεις και λίστες, ανάμεσα σε ένα χάος δημιουργίας, με την λεζάντα #Office. Στο Museum Restaurant έχουμε πραγματοποιήσει το πρώτο μας Press Event, στο Museum Restaurant κάνουμε όλα μας τα ραντεβού, στο Museum Restaurant συναντάμε φίλους.

Και στο Museum Restaurant, το «Δειπνοσοφιστήριον Catering» μας υποδέχτηκε, καλεσμένους από τον χώρο των media, το πρωινό της Τρίτης, σε ένα ξεχωριστό brunch στον ανανεωμένο χώρο του, στην αγκαλιά του Μουσείου Γουλανδρή.

Follow me…

Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων εμπορικά στελέχη, δημοσιογράφοι, food bloggers, αλλά και προσωπικότητες της Ελληνικής τηλεόρασης, απόλαυσαν ένα πλούσιο brunch με ευρεία γκάμα γεύσεων, επιμελημένο από τον executive chef του εστιατορίου, Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο chef με υλικά και γεύσεις από την Ελλάδα αποκλειστικά επιλεγμένα από το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», δημιούργησε ένα πλούσιο brunch που ικανοποίησε και τον πιο αυστηρό καλεσμένο. Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειψαν οι απολαυστικές γλυκές δημιουργίες του νέου μέλους της οικογένειας «Δειπνοσοφιστήριον» του pastry chef Richard Phelion, τις οποίες οι επισκέπτες του Museum Restaurant μπορούν να απολαύσουν στον ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς.

Δημήτρης Χριστοφιλέας και Κώστας Τσολάκης με την Ευγενία Μανωλίδου

Η παρουσιάστρια Μαρία Λουίζα Βούρου και η διευθύντρια του 7ΜΕΡΕΣTV Μαρία Κολλιάτσα

H Άννα Δαικίδου με την Νανά Αγιοπετρίτου

Αγγελική Κυρκιλή από το Hello και Μαρία Κολλιάτσα από το 7ΜΕΡΕΣTV με τον οικοδεσπότη μας, Δημήτρη Χριστοφιλέα

Ο Δημήτρης Χριστοφιλέας μαζί με 2 από τις 4MOMS, Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη και Βιβή Μπασινά

Ο Δημήτρης Χριστοφιλέας, η Μυρτώ Κάζη από YES I DO και ο Δμήτρης Σκαρμούτσος

Μαρια Λουίζα Βούρου, Ερμιόνη Σαρρή, Αγγελική Κυρκιλή και Ιωάννα Κούκου

Άποψη από το brunch

H fashion editor και τηλεπαρουσιάστρια Αννούσα Μελά και ο executive chef του “ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ” Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η Βανίτα Τσαμπά από το ELLE, η Λωρέττα Ατσωνίου και Βάσω Τόση της The Kompany

Τη λειτουργία και τη διαχείριση του Museum Restaurant έχει το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», το οποίο καταφέρνει να μεταδίδει τις αξίες του σε κάθε χώρο που αναλαμβάνει, ενώ εδώ και είκοσι χρόνια έχει μετατρέψει την εμπειρία του catering σε μια ιδιαίτερη και τρυφερή εμπειρία, ξεχωριστή για κάθε εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!