Ένα site πλαστικής χειρουργικής με σύγχρονη αντίληψη!

14/11/2018 • MAKE

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Λοιπόν, αν και μέχρι τώρα οι πλαστικοί χειρουργοί μας παρουσιάζουν μία πληθώρα επιλογών που έχουμε για να αλλάξουμε ή να διορθώσουμε ό,τι δεν μας αρέσει, μέσα από αντίστοιχες καταχωρήσεις, συνεντεύξεις και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, είναι η πρώτη φορά που έπεσε -τουλάχιστον στην δική μου- αντίληψη μου, ένα site πλαστικής χειρουργικής, με πραγματικά σύγχρονη αντίληψη, που καλύπτει κάθε απορία, από την πιο απλή έως την πιο εξειδικευμένη. Και σου προσφέρει μία πλήρη εικόνα για την όλη διαδικασία, from scratch.
Αυτό το πλήρως ανανεωμένο site για όλες της διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής παρουσίασε πρόσφατα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.
Πρόκειται για ένα site με σύγχρονη αισθητική και πληθώρα πληροφοριών που στοχεύει στο να ενημερώσει σωστά, πλήρως και με ειλικρίνεια κάθε γυναίκα και άνδρα που ενδιαφέρεται για θέματα πλαστικής χειρουργικής.
Το site είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και για χρήση σε mobile συσκευές (smartphones, tablets, phablets). Όπως μας είπε ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος: «Τα smartphones και τα tablets είναι πια μέρος της καθημερινότητάς μας. Έχουν δώσει στον κόσμο τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα, όπου κι αν βρίσκεται. Γι’ αυτό δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην ευκολία πλοήγησης του site μας www.athanasioschristopoulos.com έτσι ώστε ο σύγχρονος επισκέπτης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα κάθε αξιόπιστη πληροφορία».
Πράγματι, πρόκειται για ένα site λειτουργικό και μοντέρνο, γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής, με πολλά χρήσιμα videos, που εξηγούν αλλά και δείχνουν live τις διαδικασίες.
Είναι άλλο ένα χρήσιμο εργαλείο του διαδικτύου, με νέα αντίληψη και προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες της τεχνολογίας και του μοντέρνου ανθρώπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons