ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τους σκοπούς του «Συλλόγου Θυάτειρα»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος με μία έμφυτη έφεση στην οξυδερκή σάτιρα, μας καλούν σε μία βραδιά γέλιου μετά μουσικής και ζωντανής ορχήστρας στο Θέατρο Παλλάς, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:30μμ. Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας. Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.
Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού. Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της Viva.gr εδώ.  Ο Σύλλογός διαχειρίζεται αποκλειστικά τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης στο αντίτιμο των 120 ευρώ έκαστο και μπορείτε να τα προμηθευτείτε τηλεφωνικά στο +30 6936767297 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης administrativesupport@thyateiraunion.org.

error: Content is protected !!