ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα μοναδικό Chefs’ Table με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Παρίκο!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φίλοι του Βαρούλκου, κυρίως από το χώρο των media, την Πέμπτη που μας πέρασε, σε ένα ξεχωριστό event που διοργάνωσε το εστιατόριο. Μπορεί λόγω του ταξιδιού μου στη Μαδρίτη να μην μπόρεσα να ανταποκριθώ στην υπέροχη πρόσκληση του Λευτέρη Λαζάρου και του Γιάννη Παρίκου σε ένα live cooking session, για να μου αποκαλύψουν τα μυστικά της κουζίνας τους και να με μυήσουν στη γευστική ταυτότητα του εστιατορίου, όμως τα έμαθα όλα!

Λευτέρης Λαζάρου

Follow me…

O Γιάννης Παρίκος στην open plan κουζίνα της σάλας των private events

Η σάλα των private events στον πρώτο όροφο του Βαρούλκου γέμισε με ευχάριστες παρουσίες που απόλαυσαν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την ενέργεια των chefs, οι οποίοι μπήκαν στην open plan κουζίνα με φρέσκια διάθεση κι έμπνευση για δημιουργία και χάρισαν μοναδικές στιγμές μαγειρεύοντας δύο signature συνταγές τους. Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Βερνίκου, η Μάρα Δαρμουσλή, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Κώστας Σπαθής, η Νεφέλη Γεωργαλά, η Δωρμήνα Εξάρχου, ο Άλεξ Κάβδας, η Ιωάννα Τσιλιλή και αρκετοί ακόμα καλεσμένοι από τον χώρο των media.

Δωρμήνα Εξάρχου, Κώστας Σπαθής, Μαρίνα Βερνίκου

Το live cooking session πλαισιώθηκε από ένα γεύμα αφιερωμένο στην βραβευμένη κουζίνα του Βαρούλκου στο 2ο επίπεδο του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου να ολοκληρώνει την εμπειρία.

Χριστίνα Κοντοβά, Kωνσταντίνα Παπαδημητρίου

Νεφέλη Γεωργαλά

Χριστίνα Τζιάλλα, Μαρία Χαψούλα

Γιώτα Παναγιώτου, Βασίλης Δημαράς, Άντζελα Σταματιάδου

Το μενού περιελάμβανε αθηναϊκή σαλάτα, ψητή σουπιά με κρέμα από «γεμιστά» και μους φέτας, ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και χριστόψαρο με κρέμα παντζάρι. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με το «Γλαστράκι», ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο δια χειρός του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.

Τάσος Μητσελής, Θεόδωρος Μωυσίδης

Χριστιάνα Δαρμή

Μάρα Δαρμουσλή

Γιώτα Παναγιώτου, Άλεξ Κάβδας, Ιωάννα Αλεξάτου

O Λευτέρης Λαζάρου ετοίμασε τη signature ροφομακαρονάδα και μοιράστηκε τα μυστικά του με τους καλεσμένους

Οι chefs μοιράστηκαν τα μυστικά της κουζίνας τους σε ένα signature cooking session

Αθηναϊκή σαλάτα με πίκλα τζίντζερ, νερό ντομάτας και μοσχολέμονο

Ψητή σουπιά με κρέμα “γεμιστών” και μους φέτας

Κρέμα καγιανά με αυγοτάραχο Μεσολογγίου

Στιγμιότυπα από το live cooking session και το chefs’ table στο Βαρούλκο

Ευφροσύνη Πολυζώη

Ανυπομονώ για την επόμενη φορά! xxx

error: Content is protected !!