ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα ημερολόγιο με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας της χώρας μας!

Ένα ημερολόγιο γεμάτο Τέχνη, Χρώμα και Αγάπη για τη φύση και τα ζώα εκδίδει για το 2017 η «Δράση για την Άγρια Ζωή». Κάθε σελίδα του πλαισιώνεται από πίνακες της ζωγράφου Εύας Μπρατοπούλου. (φωτο)
Η «Δράση για την Άγρια Ζωή» είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ασχολείται με την παροχή πρώτων βοηθειών και την περίθαλψη άγριων ζωών. Το σωματείο στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά. Για τη δημιουργία του ημερολογίου, η ζωγράφος Εύα Μπρατοπούλου, εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης και της άγριας ζωής της χώρας μας, αφιέρωσε δύο χρόνια για τη δημιουργία 14 έργων, φωτογραφίες των οποίων έγιναν δωρεά για να πλαισιώσουν το ημερολόγιο. Η «Δράση για την Άγρια Ζωή» χαρίζει ένα ημερολόγιο για κάθε 5€ οικονομικής προσφοράς. Το ημερολόγιο χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο. Όλα τα έσοδα από τις προσφορές πάνε αποκλειστικά σε φάρμακα, τροφές και είδη πρώτων βοηθειών για τα άγρια ζώα που έχουν ανάγκη.

calendar2017
Δείτε το ημερολόγιο εδώ. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το ποσό της προσφοράς σας και θα λάβετε τον αντίστοιχο αριθμό ημερολογίων για να τα προσφέρετε και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η Δράση για την Άγρια Ζωή είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο άγριο ζώο ή θέλει να βοηθήσει την όλη προσπάθεια μπορεί να επικοινωνεί με το Σωματείο στο τηλέφωνο 6979914852.

error: Content is protected !!