Ένα δείπνο “στα ουράνια” για τους καλεσμένους της Zela Jet!

01/06/2022 • LIFESTYLE

Κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, στο πιο ψηλό rooftop με θέα την Ακρόπολη και τα φώτα της πόλης στην αγκαλιά του, υποδέχθηκε ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης τους εκλεκτούς καλεσμένους του, στο δείπνο που παρέθεσε με αφορμή την απόφαση της οικογένειας του να μετακομίσει από το Λονδίνο στην Αθήνα, αλλά και να τους συστήσει την Zela Jet, με αντικείμενο τις ιδιωτικές πτήσεις στην Ευρώπη.

Ζήνων Χριστοδουλίδης Ανδρέας Χριστοδουλίδης Γιάννης Χριστοδουλίδης

Πέννυ Ζαγλαρίδου Ζέλα Χριστοδουλίδη Ανδρέας Χριστοδουλίδης

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, chairman της Zela Jet, καλωσόρισε στο εστιατόριο Mappemonde, στο rooftop του Athens Capital Hotel, τους συνεργάτες της εταιρείας από τον χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού, καθώς και επιλεγμένους press representatives και παρουσίασε στους καλεσμένους του μέσα από ένα σύντομο λόγο το αντικείμενο της συνεργασίας της Zela Jet με την OysterJets.

Follow me…

Σάντυ Παπαναστασίου Νικόλας Κατσαρός Φαίη Μπέη

H Zela Jet και η OysterJets ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Με το ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna Citation Mustang οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδεύουν από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, στο πλαίσιο της προσιτής πολυτέλειας.

Ηλίας Σκούρτης Θανάσης Αθανασίου Φένυ Μπούζα Γιώργος Ασημακόπουλος

Έμη Λιβανίου

H Ζέλα Χριστοδουλίδη -από το όνομα της οποίας “βαφτίστηκε” η Zela Jet, υποδέχεται την Σόνια Καζόνη

Ντόλυ Φατσέα Μαρίνα Λεών

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, οι καλεσμένοι της Zela Jet απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για το private dinner ο chef του εστιατορίου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη την ομάδα της Zela Jet και της Zela Aviation, καθώς και αντιπροσώπους της OysterJets που έδωσαν το παρόν.

Στέλιος Αγγελίδης Αγγελική Αγγελίδη Ναλίτα Καρρέρ Άλκηστις Πρίνου Ζήσης Μπουκουβάλας

Ιωάννα Στραγάλη Μπίλης Στραγάλης

Γιώργος Ντάβλας Δέσποινα Κωνσταντέλλη Γιώργος Κωνσταντέλλης

Φώτης Γεράνιος Αλεξάνδρα Ματσούκης

Αχιλλέας Δρούγκας Έμη Λιβανίου

Τάνια Παπακωνσταντίνου Γιάννης Χατζηλοίζος

Έλφη Αλεξανδρόγλου Έλσα Σοϊμοίρη

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons