ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα bazaar που πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε για τις ανάγκες των Χωριών SOS!

“Πρέπει να το στηρίξουμε Φαίη! Τα έσοδα δίνονται εξολοκλήρου στα Παιδικά Χωριά SOS. Δεν θα γινόταν φέτος,  αλλά το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή, γιατί υπάρχουν σοβαρές ανάγκες. Δεν παίρνει ποτέ χρήματα ο Γενικός Διευθυντής των Χωριών, ο Γιώργος Πρωτόπαπας, είναι γνωστό ότι πάντα δίνει λίστα με όσα χρειάζονται, και αγοράζονται είδη βασικής  ανάγκης για τα παιδιά και τα σπίτια. Από τρόφιμα μέχρι χαρτί υγείας, απορρυπαντικά και πολλά άλλα. Και η ICB δίνει και ρούχα και παπουτσια στα μεγαλύτερα παιδιά από 13, 14 χρονών και πάνω που τους κάνουν νούμερα…” μου είπε χθες με μία ανάσα σχεδόν, η φίλη μου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, και δεν χρειάστηκε να πει τίποτα παραπάνω, ώστε να σας ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου, για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία.

Η ICB  λοιπόν, έχει την χαρά να καλέσει για μια ακόμη χρονιά όλους τους φίλους της στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο ΒΑΖΑΑR της που γίνεται  με πολλή αγάπη για τα  Παιδικά Χωριά SOS.

Το Bazaar, θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:00 – 20:00.

Όλοι όσοι θα βρεθείτε στο νούμερο 59 της Κηφισιού στην Κηφισιά, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και accessories όπως:
GAUDI, KENDALL+KYLIE, CARRANO, AMBITIOUS, COLMAR, CCILU Shoes, JESSICA SIMPSON , LIPSY, PPLA, PENGUIN, LTB, ΤΟΒΟGGAN , DKNY , FREE PEOPLE, TIME OUT, JENNIFER LOPEZ
σε ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με πολλή μουσική , γιορτινά γλυκά και πολύ κέφι!

Σκοπός του BAZAAR είναι η προσφορά κι αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά των Χωριών SOS!

Ένα bazaar που πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε!

error: Content is protected !!