ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα ακόμα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε με τη δωρεά που πρόσφερε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Milos Advisors», κύριος Σωκράτης Κομινάκης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας, υποδέχτηκαν τον κύριο Κομινάκη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του, και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της Μονάδας.

Ο κύριος Κομινάκης κατά την ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με την κυρία Βαρδινογιάννη της εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο της και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο. Εκείνη, με τη σειρά της, τον ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη στήριξή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τον συνεχάρη για τη βαθειά ανθρωπιστική του συνείδηση και ευαισθησία, ευχήθηκε η ευγενική του χειρονομία να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και του απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Τον κύριο Κομινάκη ευχαρίστησε για τη γενναιοδωρία του και ο κύριος Παπασάββας, ο οποίος υπογράμμισε ότι το χρηματικό ποσό που έδωσε θα διατεθεί για την αγορά μηχανημάτων που θα συμπληρώσουν τον εξοπλισμό του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου, του μοναδικού για παιδιά στην Ελλάδα. Ενώ η κυρία Βαρδινογιάννη πρόσθεσε ότι εκεί θα τοποθετηθεί η ταμπέλα με το όνομά του κυρίου Κομινάκη, για να θυμίζει πάντα τη στήριξή του στην “ΕΛΠΙΔΑ”.

error: Content is protected !!