ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα Aesthetics® Beauty Event!

Οι υπηρεσίες ομορφιάς της MIA Aesthetics® παρουσιάστηκαν σε beauty editors, bloggers & youtubers στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Ιατρικής Κοσμετολογίας της στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live εφαρμογές τοποθέτησης βλεφαρίδων, μόνιμου μακιγιάζ καθώς και την καινοτόμα υπηρεσία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με τη χρήση του πρωτοποριακού μηχανήματος PlasM που η MIA Aesthetics® χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Μία Χραμά

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Μία Χραμά και τις υπηρεσίες του Ινστιτούτου διαπιστώνοντας ότι η MIA Aesthetics® ξεχωρίζει στον κλάδο καθώς εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι.

Επίσης, ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κλάδο της διορθωτικής, μη επεμβατικής αισθητικής, όπως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αφαίρεση ρυτίδων και ουλών χωρίς νυστέρι μέσω της τεχνολογίας PLASMA. H PLASMA είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η MΙΑ Aesthetics® είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα.

error: Content is protected !!