ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Eminente Reserva 7YO Rum & Panettone are best friends!

Φέτος τα Χριστούγεννα απολαύστε το premium Eminente Reserva 7YO Rum με το απόλυτο γλυκό των εορτών, το panettone με Eminente Rum του Αντώνη Σελέκου! Οι λάτρεις του ρουμιού και των γλυκών έχουν έναν επιπλέον λόγο για να ανυπομονούν για τα φετινά Χριστούγεννα! Ο καταξιωμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος, εμπνευσμένος από το premium Eminente Reserva 7YO Rum, δημιουργεί ένα panettone, γλυκό ορόσημο του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts σε μια λαχταριστή παραλλαγή με ρούμι. Συνδυάστε το με ένα Eminente Rum σκέτο, με πάγο ή με το αγαπημένο σας Rum Cocktai!

Το Eminente είναι το ρούμι των αντιθέσεων, παρουσιάζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη φινέτσα. Είναι εμπνευσμένο από την παράδοση αιώνων της Κούβας στο Ρούμι, και φέρει την υπογραφή του διάσημου César Martí, του νεαρότερου Κουβανού Rum Master. Το Eminente είναι ένα από τα λίγα κουβανέζικα ρούμια που πωλούνται διεθνώς κρατώντας το πολυπόθητο ‘Denominación de Origen Protegida’ διασφαλίζοντας την αυθεντικότητά του.

Ο Αντώνης Σελέκος, από το 2021, προσφέρει στους πελάτες του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts, την δική του εκδοχή πάνω στο παραδοσιακό ιταλικό γλυκό ψωμί των Χριστουγέννων, ένα signature Panettone με σοκολάτα bitter, σταφίδα, cranberries, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί με στόχο να κάνει το panettone ένα γλυκό παντός καιρού!

Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας μπορείτε να βρείτε το Eminente Rum Panettone και το Eminente Reserva 7YO Rum, στο Antonis Selekos Conceptual Desserts για να χαρίσετε στις στιγμές σας λίγο από το άρωμα των εορτών.

error: Content is protected !!