ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «ΕΛΠΙΔΑ» ανακηρύσσει τον Αντώνη Ρέμο «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020»

Σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Αντώνη Ρέμο για την πρόσφορά του στο έργο του Συλλόγου, τον καλωσόρισε στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020», παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και πολλών δημοσιογράφων.

Ο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» -ή στα αγγλικά Artist for Hope- είναι ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντας τον Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων χαρακτήρισε πολύ σημαντική και συμβολική για τον Σύλλογο τη σημερινή μέρα και στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη συγκινητική και αθόρυβη προσφορά του καλλιτέχνη στον αγώνα του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Αντώνη Ρέμο το Δίπλωμα και την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» καθώς και ένα αστέρι με το όνομά του για να το τοποθετήσει ο ίδιος στον «Toίχο των Αστεριών» πλάι στα αστέρια εκείνων που στηρίζουν με την αγάπη και τη δράση τους τον αγώνα του Συλλόγου για τα παιδιά του.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ενός δεύτερου τραγουδιού που είχε ηχογραφήσει το 2005 ο Αντώνης Ρέμος με τον μικρό Ανδρέα ένα από τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μετά την εκδήλωση ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ επισκέφτηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας στα δωμάτια τους, κουβέντιασαν μαζί τους και με τους γονείς και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ντίνα Πριτσιβέλη, Μελίνα Δασκαλάκη, Βίκυ Φιλίππου, Αλίνα Μινέττα, Χριστίνα Τσατσάκη, Αγάπη Ντούμου, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Υβόννη Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλης Παπασάββας, Μαρία Χριστοδούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Άννα Ζωηρού

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!