ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «ΕΛΠΙΔΑ» ανακηρύσσει τη Νάνα Μούσχουρη «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020»

Σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τη Νάνα Μούσχουρη για την μακροχρόνια πρόσφορά της στο έργο του Συλλόγου, την καλωσόρισε για άλλη μια φορά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020», παρουσία μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και δημοσιογράφων.

«Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» – Artist for Hope- είναι ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντας τη Νάνα Μούσχουρη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων χαρακτήρισε πολύ σημαντική και συμβολική για τον Σύλλογο τη σημερινή μέρα και στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη συγκινητική προσφορά της κυρίας Μούσχουρη εδώ και πολλά χρόνια, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!