Το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανοίγει το δημόσιο διάλογο για το Brexit

08/04/2017 • LIFESTYLE

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Μέγαρο Μποδοσάκη της Eurobank, ημερίδα για τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους για τις ελληνικές επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους φοιτητές, τόσο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων Μ. Βρετανίας και Ε.Ε για το BREXIT, όσο και μετά την ολοκλήρωσή τους. Η ημερίδα, η οποία φιλοξενήθηκε από τη ΕUROBANK, διοργανώθηκε με τη υποστήριξη της INTEREL, εξειδικευμένης, πολυεθνικής εταιρείας public affairs και με τη συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Συλλόγου Αποφοίτων Ελλήνων Φοιτητών του London School of Economics.

ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, GEORGE MACGREGOR

ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ(Γ.Γ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ LSE), ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Αποτελεί την πρώτη εκδήλωση ενός στρατηγικού σχεδίου δράσης για τη μελέτη, τη συζήτηση και την προώθηση προτάσεων γύρω από το Brexit που συντονίζει το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο.

ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκαν οι «οικοδεσπότες» της εκδήλωσης, Ευγενία Χανδρή, Βρετανίδα Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Νικόλαος Καραμούζης, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα Ε.Ε. και Ηνωμένο Βασίλειο να καταλήξουν σε μια συμφωνία σε φιλικό κλίμα, χωρίς αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις, συμφωνία που θα στηρίζεται στη συνεργασία και στις κοινές αξίες, θα διαφυλάσσει την ελεύθερη αγορά επί ίσοις όροις και τα συμφέροντα των πολιτών και θα συνεχίζει τους στενούς δεσμούς σε όλους τομείς.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons