ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη: Τα λαμπερά εγκαίνια της πρώτης έκθεσης της!

Πλήθος κόσμου, φιλότεχνοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, κατέκλυσαν τους χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, το βράδυ της Πέμπτης, στα επιτυχημένα και άρτια οργανωμένα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Ελένης Σαμέλη Βαρουξάκη με τίτλο, “Journey of life”_ Color and light.
Ήταν όχι μόνο μια βραδιά συνάντησης φιλότεχνων αλλά κυρίως μια βραδιά θετικών σχολίων κι εντυπώσεων για τα έργα της ζωγράφου. Η νεαρή ζωγράφος Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη συνομίλησε με τους επισκέπτες και τους ξενάγησε μέσα από τα έργα της σε ένα ταξίδι στο χρώμα και στον υπέροχο παφλασμό της θάλασσας αλλά και σε σύμβολα του κόσμου της.

Το βράδυ της Πέμπτης, στα επιτυχημένα και άρτια οργανωμένα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Ελένης Σαμέλη Βαρουξάκη με τίτλο, “Journey of life”_ Color and light

Η εικαστικός Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη με το σύζυγό της εφοπλιστή Κωνσταντίνο Βαρουξάκη

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα ακρυλικά και λαδιού σε καμβά, όλα αποτέλεσμα των τελευταίων δύο ετών δουλειάς από την καλλιτέχνη η οποία ήδη μετρά συμμετοχές σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και μετά τις σπουδές της στην Αγγλία, στο χώρο της Αρχιτεκτονικής. Αποφοίτησε από το University of Kent και στη συνέχεια ολοκλήρωσε διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Middlessex University του Λονδίνου, (MA) Master of Arts in Design.

Μαρία Παπαθανασίου Αρρώνες, Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη

Λώρα Τσουκαλά

Ο Κωνσταντίνος Δεληκωστόπουλος με τη σύζυγό του Βασιλική

Ο εφοπλιστής Ίων Βαρουξάκης, Νάντια Χαλαμανδάρη, Αλέξανδρος Κασσανδρινός

Κωνσταντίνα Μαδιά

Η Φωτεινή Γεωργαντά με τον σύζυγό της Ηλία Γουδή

Κωνσταντίνος και Θώη Βαφειά

Άννα Μεϊμέτη, Λώρα Τσουκαλά, Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη, Βασούλα Σινοδινού

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν δωρεάν τον πολυτελή κατάλογο στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι φωτογραφίες των έργων της έκθεσης καθώς και κείμενα για τη ζωγράφο από την Ιστορικό Τέχνης κ. Έμμυ Βαρουξάκη και την εικαστικό Ράνια Καπελιάρη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!