ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελευθερία Κόμη επιλέγει Chara Lebessi για το 70th Cannes Film Festival!

Οι επιρροές της είναι όλα αυτά που αποτελούν τον σύγχρονο παγκόσμιο πολιτισμό…
Η τέχνη, η αρχιτεκτονική, η ζωγραφική, η ιστορία του κουστουμιού, φιλτραρισμένες μεσα απο την δικη της πρωτοποριακή διορατική ματιά , στραμμένη στο μέλλον, η Chara Lebessi σχεδιάζει συλλογές που επενδύουν στο design & την ποιότητα.
Χρησιμοποιώντας την τεχνική του moulage, η δημιουργός εστιάζει σε στρατηγικά σημεία και το γυναικείο σώμα αποκαλυπτεται επιλεκτικά, χαρίζοντας άψογη εφαρμογή για μια μοναδική εμφάνιση. Η συλλογή της απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα, είναι επιβλητική και εκφράζει την θηλυκότητα, τον δυναμισμό αλλά και την εύθραυστη φύση της.
Δημιουργίες της Chara Lebessi επιλέγουν καλλιτεχνιδες από την εγχώρια & διεθνή σκηνή. Δημιουργίες της έχουν ήδη περπατήσει στο κόκκινο χαλί Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογραφου
Δημιουργίες της επιλέγει η Ελευθερία Κόμη για τις εμφανισεις της στο κόκκινο χαλι, στο 70th Annual Cannes Film Festival για την παγκόσμια πρεμιέρα & προβολή της ταινιας “DJAM” by Tony Gatlif, στις 25 Μαΐου 2017
Η ταινία “Djam” που θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορταστικων εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια του Φεστιβάλ των Κάννων, έχει έντονο ελληνικό χρώμα καθώς είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της χώρας μας & την ρεμπέτικη μουσική. Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθει στο Cinema de la Plage.

Η Ελευθερ’iα στην πρεμι;eρα της ταιν;iας Djam φορ;aει Ιce Grey metallic mesh Chara Lebessi top Ice grey silk crepe Chara Lebessi lounge pant με silver chains earings Chara Lebessi & silver Chara Lebessi body chains

Η executive director του Doha Film institute επέλεξε δημιουργία της Chara Lebessi για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στο 69th Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας για την παγκόσμια πρεμιέρα & προβολή της ταινίας “The reluctant fundamentalist”.
Η Ελευθερία Κόμη επέλεξε επίσης δημιουργίες της Chara Lebessi για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στο 57th BFI International Film festival, αλλά και για την παγκόσμια πρεμιέρα και προβολή της ταινίας “Luton” στο 61st Διεθνες Φεστιβάλ Κινηματογράφου San Sebastian της Ισπανίας.

Η Ελευθερία Κομή φοράει Black leather lace Chara Lebessi couture dtess με χειροποίητες λεπτομέρειες & τελειώματα

Η Ιταλιδα τραγουδιστρια Ingrid Alberini δηλώνει την προτίμησή της στις δημιουργίες της Chara Lebessi για τις συναυλίες της σε Ευρώπη και Ρωσία.

error: Content is protected !!