ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επισκεφθείτε το Laundry Room του Pop Up Project Store και μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει!

Σας το είχαμε πει πως οι εκπλήξεις για όσους επισκέπτονται το The Pop Up Project Store θα είναι πολλές και συνεχείς.
Αυτό που δεν σας είχαμε πει είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα κληρωθεί την τελευταία ημέρα του The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, ως αποχαιρετιστήριο της διοργάνωσης μας και του μεγάλου μας υποστηρικτή προς όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε και που προτιμήσατε να κάνετε τις αγορές σας από τις limited edition συλλογές μας!
Όσοι έχετε ήδη έρθει θα έχετε προσέξει, φωτογραφηθεί, εντυπωσιαστεί από το μοναδικό Laundry Room της Miele, εμπνευσμένο από αυτά που ζηλεύουμε στο Pinterest και όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε!
Ε, λοιπόν τώρα η Miele μας δίνει την δυνατότητα να το διεκδικήσουμε!

·         Μόνο η Miele έχει τον ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο που φροντίζει τα ρούχα και με ειδικό σύστημα στο τέλος της πλύσης θερμαίνεται για να αφαιρεί το τσαλάκωμα.
·         Με σύστημα Twin Dos που είναι το καλύτερο σύστημα αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού αφού αποφασίζει μόνο του πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται σε κάθε πλύση και εξοικονομείτε χρόνο διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στα ρούχα.
·         Γνωρίστε τα στεγνωτήρια Miele που στεγνώνουν με απόλυτη ασφάλεια! Extra bonus ότι φρεσκάρει τα ρούχα και αφαιρεί τις οσμές.
·         Παράλληλα σε ένα σκηνικό που θυμίζει parfume bar σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να μυρίσετε τα μοναδικά απορρυπαντικά της Miele γιατί τα ρούχα σας χρειάζονται την καλύτερη και πιο εξειδικευμένη φροντίδα!

Ελάτε στο The Pop Up Project Store στον 1ο όροφο του Golden Hall και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, αφήστε απλώς το mail σας στο Laundry Room της Miele και ίσως είστε εσείς ο τυχερός μας επισκέπτης που την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα κερδίσει το συγκλονιστικό πλυντήριο ρούχων Miele WMB125 WPS Performance!

Για όλες τις ημέρες του The Pop Up Project Store γνωρίστε τον υπέροχο κόσμο φροντίδας της Miele και μπείτε στην κλήρωση για ένα πλυντήριο ρούχων Miele WMB125 WPS Performance!

Σας περιμένουμε όλους να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ζήσουμε παρέα την εμπειρία των My Miele Moments,

καλή επιτυχία!!! xxx

error: Content is protected !!