ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έλα να κάνουμε μία ευχή, και να πραγματοποιήσουμε όσο πιο πολλές μπορούμε…

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη….

Με συγκινητική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δείπνο από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus, με σκοπό να βρεθούμε φίλοι, χορηγοί και εθελοντές, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες ευχές άρρωστων παιδιών!

Nτέπυ Καραγεωργίου, Μιράντα Πατέρα

Nτέπυ Καραγεωργίου, Μιράντα Πατέρα

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η φίλη του οργανισμού, Δέσποινα Καμπούρη, η οποία με την ξεχωριστή της ευαισθησία τόνισε την σημαντικότητα του προγράμματος Υιοθεσίας Ευχής.

The view...

The view…

Δέσποινα Καμπούρη

Δέσποινα Καμπούρη

H Έλλη Κοκκίνου, αφιλοκερδώς, τίμησε με την παρουσία της τη βραδιά, και μας έβαλε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τραγουδώντας υπέροχες γιορτινές μελωδίες…

Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου

Η Πρόεδρος του Οργανισμού, Αλέκα Σεραφειμίδου, τόνισε χαρακτηριστικά για τη βραδιά: “Σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα, είναι πολύ ενθαρρυντικό-μα πάνω απ’ όλα συγκινητικό- να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας στον σκοπό του Make-A-Wish, ενός σκοπού ιερού για εμάς, που βάζει στο επίκεντρο την ψυχική υγεία του άρρωστου παιδιού, εφοδιάζοντάς το με δύναμη και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του για ζωή”.

Νταίζη Ντίνου, Άντζελα Κέρος, Δέσποινα Καμπούρη, Έλλη Κοκκίνου, Αλέκα Σεραφειμίδου, Τίνα Ξουράφη

Νταίζη Ντίνου, Άντζελα Κέρος, Δέσποινα Καμπούρη, Έλλη Κοκκίνου, Αλέκα Σεραφειμίδου, Τίνα Ξουράφη

Η ομιλία για την ανθρώπινη αξία μιας πραγματοποίησης ευχής, δόθηκε από τον Δόκτωρα Βασίλειο Παπαδάκη, Παιδίατρο Αιματολόγο – Ογκολόγο και Διευθυντή του τμήματος Παιδιατρικής-Αιματολογίας Ογκολογίας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Ο λόγος μετά δόθηκε στην Θεοφάνη Χρυσάνθη, μητέρα του μικρού Ορέστη, παιδί Ευχής, όπου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η επίδραση της εμπειρίας ευχής στην ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του παιδιού της!

Βαγγέλης Ταρασιάδης, Δέσποινα Καμπούρη, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Βαγγέλης Ταρασιάδης, Δέσποινα Καμπούρη, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στην Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη που με την συνεργασία της βοήθησε στην επιτυχία της βραδιάς, ενώ ο μουσικός-σαξοφωνίστας Ανδρέας Σίβερας, έδωσε έναν μοναδικό μελωδικό τόνο στο ξεκίνημα της βραδιάς και η εταιρία Kayak προσέφερε τα υπέροχα παγωτά της.

Πατρίτσια, Ζωή και Άντζελα Κέρος

Πατρίτσια, Ζωή και Άντζελα Κέρος

error: Content is protected !!