Εκπληκτικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στη Λίμνη του Καϊάφα!

02/07/2022 • GO

Το KAIAFAS BATTLE, η μεγαλύτερη συνάντηση αθλητών θαλασσίου σκι στη χώρα μας, θα αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι το ένα μεγάλης σημασίας  αθλητικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα λάβουν μέρος Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

Πρόκειται για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Θαλασσίου Σκι, που θα συμμετέχουν οι 30 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, με τις συνολικές συμμετοχές να ανέρχονται, κατόπιν προσκλήσεως, τις 60 από όλο τον κόσμο.

Ο Φίλιππος Κύπριος, ανάμεσα στους δέκα καλύτερους σκιέρ του κόσμου.

Το KAIAFAS BATTLE θα διεξαχθεί από τις  8 Ιουλίου έως και τις 10 Ιουλίου,  στη λίμνη του Καϊάφα στην Ηλεία και θα προβληθεί σε 170 χώρες, σε εκπομπές όπως Gearing Up, Sports Show, Theoutdoor καθώς και σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες για προβολή video σε πτήσεις.

Η λίμνη του Καϊάφα

Αλεξια Αναστασοπούλου

Το αγώνισμα που θα λάβουν μέρος είναι το σλάλομ και στόχος των διοργανωτών είναι να πραγματοποιηθεί ο καλύτερος αγώνας Θαλασσίου Σκι που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Στιγμιότυπα από μία ημέρα στο @kaiafaswaterskiresort

Ένα ιδανικό μέρος για κάθε είδος δραστηριοτήτων στη φύση!

Μάρη Αγαλιώτου και Μάρσια Χατζηγεωργίου

Το Kaiafas Battle Lake Event είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και βέβαια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Νίκος Φραγκίστας, θρύλος του θαλάσσιου σκι, καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία του

Από την Ελλάδα στην κατηγορία των Παγκόσμιων θα τρέξει  ο Γιώργος Χατζής (φωτογραφία εξωφύλλου) ενώ στην κατηγορία των amateurs θα τρέξει και η Μάρη Αγαλιώτου.

Μάρη Αγαλιώτου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons