ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εγκαίνια του Προξενείου του Μαυροβουνίου στη Θεσσαλονίκη-Επίτιμος Πρόξενος ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος!

Τα ιστορικής σημασίας εγκαίνια έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου, Καθηγητή Δρ. Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, ο οποίος μίλησε με θερμότατα λόγια για τον Επίτιμο Πρόξενο, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε).

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την ειδική σημασία και συμβολισμό που έχει το Προξενείο για την ενταξιακή προσπάθεια της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και την πολυεπίπεδη εμβάθυνση των σχέσεων με την Ελλάδα.

Άνα Βουκαντίνοβιτς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αλεξάντερ Στιόβιτς, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Ο εορτασμός των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρουσία σύσσωμης της Θρησκευτικής, πολιτικής, αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ηγεσίας της Βορείου Ελλάδας.

Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος

Σταύρος Καλαφάτης, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Αλεξάντερ Στιόβιτς

Απόστολος Τζιτζικώστας, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, Σταύρος Καλαφάτης

Σταύρος Καλαφάτης, Αλεξάντερ Στιόβιτς, Ζντράβκο Κριβοκάπιτς

Αικατερίνη Τσαπικίδου, Σταύρος Καλαφάτης, Παύλος Ευθυμίου

Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος, Χρήστος Βαρδίκος

Άγγελος Περιλής, Φωτεινή Οφείδου, Μαρία Ατματζίδου, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Αναστασία Κατσίγιαννη, Κωνσταντίνος Χατούπης, Άνα Βουκιντίνοβιτς, Γιώργος Ζέρδιλας

Ειδικότερα, τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άνθιμος, και την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Γεωργίας του Μαυροβουνίου, Αλεξάντερ Στιόβιτς, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Άνα Βουκαντίνοβιτς, Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο ιδρυτής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Δρ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα κ. Χρήστος Βαρδίκος, εκπρόσωποι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και σημαίνοντες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος.

error: Content is protected !!