ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εφηβεία: Κίνδυνοι & Προκλήσεις!

Ποιος γονέας δεν έχει περάσει -ή πρόκειται να περάσει- την μετάβαση του παιδιού του από την παιδική ηλικία στην εφηβική, και έχει κληθεί να αντιμετωπίσει όλους τους κινδύνους αλλά και τις προκλήσεις που συνοδεύεται. Την όσο πιο ομαλή μετάβαση λοιπόν, καλείται να μας καθοδηγήσει η Ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου, στην επόμενη Ομιλία της, στο Ίδρυμα Τσιχριτζή.
Η γνωστή Ψυχολόγος μας καλεί να δώσουμε στους εφήβους μας Ρίζες και Αξίες, Φτερά και Όνειρα, και να τους προετοιμάσουμε για τις αλλαγές που θα νοιώσουν. Η Τζίνα Θανοπούλου, θα εστιάσει στους τρόπους που μπορούμε να αγκαλιάσουμε όλα όσα τους προβληματίζουν αλλά και να τα προστατέψουμε από άμεσους κινδύνους, που ενδεχομένως παραμονεύουν.

Αν έχετε παιδί στην προ-εφηβική και εφηβική ηλικία, μην χάσετε την Ομιλία σε μορφή Σεμιναρίου, της γνωστής Ψυχολόγου.

Αυτή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 6-8 το απόγευμα, στο Ίδρυμα ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ στη Κηφισιά, Κασσαβέτη 18, Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο 210-8019975

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M.. M.A. HARVARD University, είναι Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Για πληροφορίες για συνεδρίες καλέστε στο 694 5541188.

error: Content is protected !!