ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«On the Edge of Photography” : Τα εγκαίνια!

Ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου στην Μύκονο.
Η Έκθεση με τίτλο “On the Edge of Photography” της πολύ γνωστής gallery Mirko Mayer, ταξίδεψε απο την Κολωνία της Γερμανίας και υπο την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην Δημοτική Gallery της Χώρας.

Έργο του Micha Cattaui

Εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου απο όλο τον κόσμο, έσπευσαν να τιμήσουν τα επίσημα εγκαίνια όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος καθώς και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κων/νος Κουκάς.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων στο ξενοδοχείο Bill & Coo μέλους των Leading Hotels of the World.
Μέρος των εδόδων απο τις πωλήσεις των έργων θα δόθούν σε 2 ΜΚΟ στην Solidarity Now και Hope Genesis.

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Ελίνα Σμπώκου, Τατιάννα Βάρδα, Λητώ Καρακωστάνογλου, Άνθια Γιουρούκου, Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου,  Μαριάννα Σμπώκου

Θεοδόσης Κακούτης, Ευγενία Χανδρή , Παναγιώτης Σωπιάδης

Παναγιώτης Σωπιάδης, Τατιάννα Μπλάτνικ, Πρίγκιπας Νικόλαος, Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, Κωνσταντίνος Κουκάς, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου

Passi Orrensalo, Mirko Mayer, Tobias Grewe , Micha Cattaui

Αθηνά Ισαϊα, Θεοδώρα Σαραρού, Maria Zagrebelnaya

Θεοδοσης Κακούτης Ιδιοκτήτης Bill & Coο,  Τατιάννα Μπλάτνικ, Δήμητρα Κακούτη, Πρίγκιπας Νικόλαος

It’s good to know: Απο τις 25 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της Μυκόνου, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες απο διεθνούς φήμης καλλιτέχνες καθώς και νέα ταλέντα , οι οποίοι αποτύπωσαν το εύρος των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει μια φωτογραφία, η οποία εγκαταλείπει την κορνίζα και απλά αγήνει το αποτυπωμά της στον τοίχο της Gallery.

error: Content is protected !!