ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες!

Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 4 και 5 Απριλίου, το Εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών.

sp2

Τα αυτοκίνητα-αντίκες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου, με προορισμό την Κόστα, διανύοντας μια απόσταση 150 χιλιομέτρων με ειδικές διαδρομές που θα αναδείξουν τους νικητές. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στις Σπέτσες με Ferry Boat και θα συγκεντρωθούν μπροστά από το μαγευτικό Ποσειδώνιο. Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Τη δεύτερη μέρα, οι πανέμορφες αντίκες θα πραγματοποιήσουν τον γύρο του νησιού με φόντο το υπέροχο φυσικό σκηνικό των Σπετσών.

sp3

Το Poseidonion Grand Hotel, θέλοντας να τιμήσει την μοναδικότητα των Σπετσών ως ένα νησί χωρίς αυτοκίνητα, υποδέχεται περήφανα για λίγες μόνο ώρες, κλασσικές αντίκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύοντας το κλίμα και την κομψότητα μια άλλης εποχής. Τα μουσειακά αυτά αριστουργήματα έρχονται για να κοσμήσουν τους δρόμους των Σπετσών και την πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εξίσου ιστορικό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο της κλασσικότητας και διαχρονικότητας. Το πρωτοποριακό αυτό γεγονός αποτελεί με ένα τρόπο αναγέννηση της παράδοσης, φέρνοντας μας στο νού την υψηλή αισθητική και ομορφιά που αποπνέεται από αυτά τα δημιουργήματα καθώς και το μεράκι και την αριστοτεχνική φροντίδα που απαιτείται για την διατήρηση τους έως σήμερα.

error: Content is protected !!