ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων»: Άλλη μία αφορμή για να πάμε Σπέτσες!

Η ομορφιά των κλασικών αυτοκινήτων επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις Σπέτσες -το αγαπημένο νησί χωρίς αυτοκίνητα του Αργοσαρωνικού- από το Poseidonion Grand Hotel σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων, έχοντας πλέον αναβαθμιστεί στην κατηγορία FIVA A’ Events της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου FIVA και ενταχθεί στο Προγράμμα των Διεθνών Εκδηλώσεων της, θα αποτελέσει και φέτος την άνοιξη μια μοναδική αφορμή για ένα εντυπωσιακό θέαμα με αντίκες εποχής που φιλοξενούνται στις 9 & 10 Απριλίου, για 24 ώρες στο σαγηνευτικό σκηνικό των Σπετσών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα κλασικά αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν την διαδρομή από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι το λιμάνι της Κόστας για να αναδειχθούν οι νικητές μέσα από ειδικές διαδρομές. Οι αντίκες θα μεταφερθούν με Ferry Boat στις Σπέτσες για να πάρουν τη θέση τους σταδιακά στην πλατεία Ποσειδωνίου, με φόντο το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel και να ξυπνήσουν για άλλη μια χρονιά αναμνήσεις από την φίνα αισθητική περασμένων εποχών. Την δεύτερη μέρα τα πληρώματα πραγματοποιούν τον γύρο των Σπετσών δημιουργώντας αντιθέσεις μοναδικής ομορφιάς με τις άμαξες του νησιού. Με αφορμή την αναβάθμιση, το Ράλι θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία παρατηρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου FIVA.

bmj

ihfdv

Όσοι έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την φετινή εκδήλωση, θα θαυμάσουν από κοντά πλήθος από κλασικές αντίκες όπως Cadillac, Bentley, Porsche, Jaguar Maserati και πολλές άλλες που αποτελούν πλέον όχι οχήματα αλλά κοσμήματα συλλεκτικής αξίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν καλλιστεία στα οποία οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν.

DSC_8175

oid

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο από την πρώτη κιόλας χρονιά που εγκαινιάστηκε στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel το 2014 στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του ξενοδοχείου. Με αφετηρία την ανάδειξη του νησιού και της ιδαίτερης ομορφιάς του, το Ποσειδώνιο, ή αλλιώς κόσμημα των Σπετσών, συνεχίζει την φιλοξενία αυτής αλλά και παρόμοιων εκδηλώσεων που ταυτίζονται με την κλασική αισθητική του ξενοδοχείου και του νησιού.

error: Content is protected !!