ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ε.Ι.Ο. Grand Prix 2017 Υπερπήδησης Εμποδίων, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου ο αγώνας Ε.Ι.Ο. Grand Prix 2017 Υπερπήδησης Εμποδίων. Ο αγώνας του Σαββάτου διεξήχθη κανονικά παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν για τους αθλητές και τις αθλήτριες και αυτό οφείλεται στις άρτιες προδιαγραφές και συντήρηση των εγκαταστάσεων του στίβου των αγώνων, που τον καθιστά ως έναν από τους καλύτερους σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου το διήμερο της διάρκειας του αγώνα ήταν και το στοιχείο που ικανοποίησε αφάνταστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τους φίλους του αθλήματος που πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια.
Οι εντυπωσιακές προσπάθειες των ιππέων και των αμαζόνων από όλες τις κατηγορίες αποζημίωσαν με το παραπάνω όσους έδωσαν το παρόν και έδειξαν χωρίς καμία αμφιβολία ότι η Ελληνική Ιππασία προοδεύει και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μίρνα Τζάκα, Ιωάννα Λαλαούνη

Μιλένα Μουστρούφη, Τάνια Μπερλή, Τατιάνα Στάικου, Νίκος Μουστρούφης

Κώστας και Τάνια Μπερλή

Στιγμιότυπο του Αγώνα

Ε.Ι.Ο. Grand Prix 2017 Υπερπήδησης Εμποδίων

Τάνια Μπερλή, Στεφανία Παπαδημητρίου

Τατιάνα Στάικου, Μιλένα Μουστρούφη

Τάνια Μπερλή, Μαίρη Δουρίδα, Νέλλη Πίμπλη

Νίκος Παράσχης, Γιώργος Φραγκογιάννης

Νικόλας Παπαδόπουλος, Κίρα Γόντικα, Ίωνας Κυπραίος

Γιώργος Πατούλης, Κώστας Μπερλής

Φωτογραφία από την απονομή του ΕΙΟ GRAND PRIX 2017 TeleUnicom με μεγάλο νικητή τον Ιωάννη Σκανδάλη. Την απονομή έκανε η Γιώτα Χαραλαμποπούλου

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!