ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Eντυπωσιακό charity party για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων της Πανεπιστημιακής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου!

Πόπη Καλαϊτζή και Σάκης Ρουβάς υποδέχθηκαν την κοσμική Αθήνα για έναν σπουδαίο σκοπό!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στο Spring Charity Party «Δίπλα στη Γυναίκα», του Συλλόγου Φίλων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής/ Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο βραβευμένο εστιατόριο DELTA, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Η μαζική παρουσία και στήριξη στο Σύλλογο αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την γυναίκα ειδικότερα.

Χριστίνα Ασημακοπούλου Πόπη Καλαιτζή Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όπως είπε, η πρόεδρος του Συλλόγου και Ιατρός, κ. Πόπη Καλαϊτζή, συγκινημένη «Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Σύλλογο θελήσαμε να στηρίξουμε αυτό το ιστορικό δημόσιο – πανεπιστημιακό νοσοκομείο και τους ανθρώπους του, που κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά – ως επιστήμονες και ως άνθρωποι. Θελήσαμε όμως να βρεθούμε δίπλα στις γυναίκες που έχουν ανάγκη με μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες. Για να συμβάλουμε στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, μέσα από την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη αλλά και την υποστήριξη της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ηλικίας της».

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το Spring Charity Party «Δίπλα στη Γυναίκα» θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου και την στήριξη των υποδομών και του εξοπλισμού του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Κωνσταντίνος Σκορίλας Ναλίτα Καρρέρ Κλέλια Χατζηιωάννου
Θοδωρής Μαροσούλης Αθηνά Πάσσιου Ελεονώρα Μελέτη Ζωή Ράπτη
Ειρήνη Νικολαίδη Ρούλα Λινάτσα Χριστίνα Ταμπουρέα
Ιωάννα Σρόιτερ Πόπη Καλαιτζή Χριστίνα Ασημακοπούλου
Δέσποινα Πορτοκάλη Χριστίνα Αλούπη Πόπη Καλαιτζή Ειρήνη Σκέκα Γεωργία Γκίκα
Γεωργία Καραγιαννίδη Εδουάρδος Καρρέρ Φωτεινή Καραγιαννίδη
Σοφία Ζαχαράκη Πόπη Καλαιτζή
Τζίνα Θανοπούλου Φαίνη Χατζηαθανασιάδου

Των ιδιαίτερα συγκινητικών ομιλιών ακολούθησε το live του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ενθουσίασε με την performance του στην σκηνή, αλλά και οι μουσικές επιλογές του DJ Antonis Dimitriadis.

Σάκης Ρουβάς
Ενθουσίασε με τις επιτυχίες του
Ζωή Ράπτη Ναλίτα Καρρέρ Ντόρα Πάλλη Κλέλια Χατζηιωάννου Λίτσα Λάβδα Ζέλα Χριστοδουλίδη
Αθηνά Πάσσιου Ζωή Ράπτη Λίτσα Λάβδα Ντόρα Πάλλη

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!