ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δύο exclusive ελληνικά μαγιό από τον Άνταμ Μπράουν και τη Μαρίνα Βερνίκου!

Orlebar Brown! Ένα μαγιό, μια ιστορία! Τα «tailored» μαγιό Orlebar Brown έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό όχι μόνο για την μοναδική ποιότητά τους, αλλά και για τα ξεχωριστά σχέδιά τους. Τα τελευταία χρόνια ένα από τα σχέδια της καλοκαιρινής κολεξιόν έχει την εικαστική επιμέλεια διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Φέτος ένα από τα δυο exclusive ελληνικά σχέδια φέρνει την «φωτογραφική» υπογραφή της Μαρίνας Βερνίκου. Πρόκειται για το «Bulldog Mykonos Paradise Blue», το οποίο πωλείται αποκλειστικά στο κατάστημα Orlebar Brown, στη Μύκονο.

«Το Orlebar Brown είναι ένα εμπορικό σήμα που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και ακολούθησα το φωτογραφικό ταξίδι τους. Ήταν μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ότι δούλεψα μαζί τους και μία από τις φωτογραφίες μου να «πρωταγωνιστήσει» στα μαγιό τους. Είχαμε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε και καταλήξαμε σε μια φωτογραφία από την παραλία της Ψαρούς, όπου όλα τα σκάφη παρατάσσονται για να προστατευτούν από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους», είπε στο Fay’s Control η Μαρίνα Βερνίκου.
Εκτός από το «Bulldog Mykonos Paradise Blue», ο Άνταμ Μπράουν σχεδίασε ένα ακόμη exclusive μαγιό, το «Bulldog Mykonos Geometric», στο οποίο κυριαρχούν τα γεωμετρικά σχέδια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μέσα φυσικά από τη σύγχρονη στυλάτη ματιά του γνωστού σχεδιαστή. Το μπλε χρώμα του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου αντιπροσωπεύει για ακόμη μια χρονιά τη νέα συλλογή του οίκου Orlebar Brown.

Τα δυο exclusive σχέδια «Bulldog Mykonos Paradise Blue» και «Bulldog Mykonos Geometric», πωλούνται αποκλειστικά στο κατάστημα Orlebar Brown, στη Μύκονο.

It’s good to know:
Η διάσημη εταιρία αντρικών μαγιό και casual ρούχων Orlebar Brown δημιουργήθηκε το 2009 από το φωτογράφο Άνταμ Μπράουν, ο οποίος αποφάσισε να μεταπηδήσει από τη φωτογραφία στη σχεδίαση μόδας.
Τα μαγιό Orlebar Brown συνδυάζουν την αγγλική κομψότητα σε σύγχρονες γραμμές με μια εσάνς από… χολιγουντιανή αύρα.

error: Content is protected !!