ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δώρα αγάπης στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» έγιναν αποδέκτες πολλών δώρων αγάπης, όχι μόνο από την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και από μικρούς και μεγάλους, που ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους στα άρρωστα παιδιά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, ήταν κάθε φορά εκεί για να τους υποδεχτεί και να τους ευχαριστήσει από καρδιάς για την ευγενική τους χειρονομία.

Ανάμεσα στους πολλούς που δεν ξέχασαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και έσπευσαν να τους κρατήσουν για λίγο συντροφιά αλλά και να τους δώσουν χαρά με τα δώρα που τους πρόσφεραν ήταν:

Η σχεδιάστρια μόδας Μαριάννα Γ. Γουλανδρή, που πέρασε πολλές ώρες συνομιλώντας και παίζοντας με τα παιδιά, ενώ τους πρόσφερε ρούχα και παιχνίδια.

Η Έλλη Κοκκίνου, η Νίνα Λοτσάρη και η Μαριέττα Χρουσαλά, πρέσβειρες της εταιρείας παιχνιδιών Imaginarium μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κύριο Κωνσταντίνο Αγγελάκη, μοίρασαν πολλά παιχνίδια στα παιδιά.

8

Ο Πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου, κύριος Κωνσταντίνος Τυρογαλάς και ο κύριος Πέτρος Καρυδάκης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωσης που διοργάνωσαν, ήρθαν στον νοσοκομείο για να παραδώσουν στην κυρία Βαρδινογιάννη το χρηματικό ποσόν που συγκέντρωσαν από την εκδήλωση, με σκοπό να υποστηρίξουν το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

5

Σύσσωμος ο Όμιλος Βρακοφόρων ήρθε από την Κρήτη για να πει τα κάλαντα στα παιδιά και να τους ευχηθεί «Καλή ανάρρωση» και «Καλά Χριστούγεννα», ενώ ο Πρόεδρος τους, κύριος Στέλιος Κιαγιαδάκης, πρόσφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη αναμνηστικά δώρα.

1

Η Αγγελίνα Βαρσάμη, ένα κορίτσι που νίκησε τον καρκίνο και ξεκίνησε τη δική της εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα για την «ΕΛΠΙΔΑ», εκφράζοντας έτσι με τον δικό της τρόπο τη συμπαράστασή της στα άρρωστα παιδιά.

67

Η Έλλη Fithian, ένα ελληνόπουλο που ζει στην Αμερική και προτίμησε, αντί να δεχθεί δώρα για τα γενέθλιά της, να κινητοποιήσει την τάξη της για να συγκεντρώσει ένα συμβολικό ποσό για τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ”…

error: Content is protected !!