ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Dom Perignon Vintages και πιάτα από τον chef Nobu στο Matsuhisa Mykonos!

Για δύο μόνο βραδιές, οι επισκέπτες του Matsuhisa Mykonos, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξεχωριστά πιάτα από τον chef Nobu Matsuhisa συνδυασμένα με επιλεγμένα vintages της Dom Perignon.
Αφορμή για τη συνεργασία με τη Dom Perignon για δύο βραδιές, 20 και 21 Ιουλίου, ήταν το καθιερωμένο, πλέον, Nobu Food Festival και η άφιξη του θρυλικού Chef Nobu Matsuhisa στο Matsuhisa Mykonos, του ξενοδοχείου Belvedere.

H Ελπίδα Φιλιππίδου, Brand Manager Moët Hennessy Greece με τον διάσημο chef

exclusive dinners, για περιορισμένες θέσεις, περιλάμβαναν σπάνια Dom Perignon Vintages (2009, 2006, 2005 και 2003) που συνόδευαν άριστα το μενού Omakase που δημιουργήθηκε ειδικά για το Nobu Festival του Matsuhisa Mykonos. Γύρω από την κοσμοπολίτικη πισίνα του θρυλικού ξενοδοχείου Belvedere, με θέα την κυκλαδίτικη χώρα και το ηλιοβασίλεμα, οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν Vintages που αποπνέουν πολυτέλεια, πολυπλοκότητα, έμπνευση και φινέτσα από την πρώτη γουλιά.

 

error: Content is protected !!