ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δοκιμάσαμε πρώτοι το Micro Botox και εξαφανίσαμε τις ρυτίδες του λαιμού!

Κάποιος Οκτώβριος, αιώνες πριν, Αστέρας Βουλιαγμένης: Πέφτω πάνω σε “κοσμική” παρέα των Αθηνών, η οποία κατά τη διάρκεια “κοσμικού” δείπνου, ακούει μαγεμένη πασίγνωστο Πλαστικό Χειρουργό της εποχής να παραδέχεται πως “Δεν βαριέστε…Ό,τι κι αν κάνουμε στο πρόσωπο μας, τη πραγματική μας ηλικία πάντα θα την μαρτυράει ο λαιμός μας. Στον λαιμό δεν μπορούμε να παρέμβουμε με τίποτα. Γιαυτό, τουλάχιστον προσέξτε τον όσο μπορείτε…” Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η συζήτηση, τα ολόδροσα μου χρόνια την βρίσκουν πολύ βαρετή, αποχωρώ διακριτικά μεν αποφασιστικά δε…

Οκτώβριος’ 14, Νατάσα Θεοδωρίδου & Γιώργος Θεοφάνους, “Φως”: Η κοριτσοπαρέα μας έχει κατακλύσει ένα από από τα πρώτα τραπέζια και πάνω στην μεγάλη καψούρα καθώς τραγουδάμε με ένταση, καημό συν επανάσταση την “Κόκκινη Γραμμή”, ακούω την φίλη μου την Τίνα να μου ψιθυρίζει “Είδες λαιμό η Θεοδωρίδου; Ούτε τα οκτάχρονα μας κορίτσια δεν είναι τέτοιοι κύκνοι!” Η Τίνα είχε δίκιο μεν, έκτοτε και καθόλη την διάρκεια της βραδιάς αφήσαμε κατά μέρους την καψούρα της “Κόκκινης Γραμμής” και καταπιαστήκαμε με το μέγα θέμα “λαιμός Νατάσας”, εγώ ακόμη θυμάμαι τα λόγια του γιατρού, εκείνον τον Οκτώβριο αιώνες πριν “… Στον λαιμό δεν μπορούμε να παρέμβουμε με τίποτα…” Τυχερό κορίτσι η Νατάσσα, συμφωνούμε όλες…

Οκτώβριος’15, “Micro Botox” Η νέα τάση στην αντιγήρανση που διώχνει τις ρυτίδες του λαιμού και όχι μόνο!
Αν και μου αρέσει να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω όλες τις νέες μεθόδους -επικαλούμαι σαν άλλοθι την επαγγελματική διαστροφή άλλωστε-, αυτή την φορά αφήνω την Τίνα να δοκιμάσει πρώτη το micro botox. Πρόκειται όντως για την πιο πρόσφατη τάση οπότε η επιλογή του γιατρού είναι μέγιστης σημασίας, επιλέγει τον Απόστολο Γαϊτάνη -μεταξύ όλων των άλλων, τον γνωρίζετε και από την αρθρογραφία του στο Fay’s Control-, τον ίδιο φυσικά επιλέγω και εγώ.

bo1

Μία εβδομάδα μετά το micro botox της Τίνας, και αφού είδα με τα ίδια μου τα μάτια πως ναι, πλέον μπορούμε να εξαφανίσουμε και τις πιο εκνευριστικές ρυτίδες, αυτές του λαιμού, κλείνω το δικό μου ραντεβού στο ιατρείο του Απόστολου Γαϊτάνη, κρυμμένο σε έναν καταπράσινο δρόμο της Κηφισιάς…
Follow me…

Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα...

Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα…

Το micro botox αποτελεί μια νέα χρήση του botox, που μπορεί να εφαρμοστεί στο μέτωπο, τα μάτια ή και τον λαιμό. Εφαρμόζεται συγκεκριμένη δοσολογία του δημοφιλούς ενέσιμου υλικού και με ειδική τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα – ίδια με της μεσοθεραπείας – πραγματοποιώντας αρκετές μικρές ενγχύσεις, έτσι ώστε το υλικό να τοποθετηθεί επιφανειακά στον μυ.

Με άλλοθι την "έρευνα" για το Fay's Control...

Με άλλοθι την “έρευνα” για το Fay’s Control…

Ο Απόστολος Γαϊτάνης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, με πελατεία από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους πολύ γνωστές προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Εμφανίζεται συχνά στο BBC, Channel 4, ή σε ενημερωτικές εκπομπές, και άρθρα του υπάρχουν σε πολύ γνωστές εφημερίδες, όπως οι Times, The Independent, Financial Times και περιοδικά όπως Vogue, Elle, Marie Claire.

Ο Απόστολος Γαϊτάνης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, με πελατεία από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους πολύ γνωστές προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Εμφανίζεται συχνά στο BBC, Channel 4, ή σε ενημερωτικές εκπομπές, και άρθρα του υπάρχουν σε πολύ γνωστές εφημερίδες, όπως οι Times, The Independent, Financial Times και περιοδικά όπως Vogue, Elle, Marie Claire.

Εφαρμόζεται συγκεκριμένη δοσολογία του δημοφιλούς ενέσιμου υλικού και με ειδική τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα - ίδια με της μεσοθεραπείας – πραγματοποιώντας αρκετές μικρές ενγχύσεις, έτσι ώστε το υλικό να τοποθετηθεί επιφανειακά στον μυ.

Εφαρμόζεται συγκεκριμένη δοσολογία του δημοφιλούς ενέσιμου υλικού και με ειδική τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα – ίδια με της μεσοθεραπείας – πραγματοποιώντας αρκετές μικρές ενγχύσεις, έτσι ώστε το υλικό να τοποθετηθεί επιφανειακά στον μυ.

Η νέα αυτή τεχνική παρουσιάστηκε στο 5th “CATFAS” Meeting, Controversies, Art and Technology in Facial Aesthetic Surgery, που πραγματοποιήθηκε 4 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 στην πόλη Γάνδη του Βελγίου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρέχει στους συμμετέχοντες πλαστικούς χειρουργούς από ολόκληρη την Ευρώπη -ανάμεσά τους και ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης– μια σαφή επισκόπηση για τις τρέχουσες θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου, καθώς και πρακτικές γνώσεις στην ειδικότητα της αισθητικής χειρουργικής προσώπου, αναφορικά με τις νέες τάσεις στην αναζωογόνησή του.

bo5
Η καινοτόμα αυτή εφαρμογή στην αισθητική χειρουργική του προσώπου, έρχεται να δώσει μια νέα λύση για τις ρυτίδες του λαιμού – το πιο δύσκολο σημείο – καθώς και του μετώπου.

"Disappear!!!!!!!!" που θα έλεγε και η φίλη μου η Τίνα...

“Disappear!!!!!!!!” που θα έλεγε και η φίλη μου η Τίνα…

Η καινοτόμα αυτή εφαρμογή στην αισθητική χειρουργική του προσώπου, έρχεται να δώσει μια νέα λύση για τις ρυτίδες του λαιμού – το πιο δύσκολο σημείο - καθώς και του μετώπου...

Η καινοτόμα αυτή εφαρμογή στην αισθητική χειρουργική του προσώπου, έρχεται να δώσει μια νέα λύση για τις ρυτίδες του λαιμού – το πιο δύσκολο σημείο – καθώς και του μετώπου…

Ο γιατρός κάνει ελάχιστα τσιμπηματάκια. "Καλύτερα λιγότερα και αν χρειαστείς κι άλλα να έρθεις να σου προσθέσω, παρά οι υπερβολές..." Συμφωνώ, του έχω τυφλή εμπιστοσύνη!

Ο γιατρός κάνει ελάχιστα τσιμπηματάκια. “Καλύτερα λιγότερα και αν χρειαστείς κι άλλα να έρθεις να σου προσθέσω, παρά οι υπερβολές…” Συμφωνώ, του έχω τυφλή εμπιστοσύνη!

Επειδή ξέρω πως θα με ρωτήσετε: εννοείται πως δεν χρησιμοποιήσαμε κανενός είδους αναισθητικού -ούτε που κατάλαβα που με τσιμπούσε η ένεση-, ενώ η όλη διαδικασία κράτησε δέκα λεπτά. Το πολύ...

Επειδή ξέρω πως θα με ρωτήσετε: εννοείται πως δεν χρησιμοποιήσαμε κανενός είδους αναισθητικού -ούτε που κατάλαβα που με τσιμπούσε η ένεση, με είχε προειδοποιήσει και η Τίνα πως ο λαιμός δεν πονάει καθόλου-, ενώ η όλη διαδικασία κράτησε δέκα λεπτά. Το πολύ…

Είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, χωρίς την παγωμένη έκφραση που μερικές φορές προκύπτει μετά την υπερβολική χρήση του botox που οδηγεί στην μη σύσπαση των μυών.

bo7

Εκτός από την περιοχή του μετώπου το micro botox μπορεί να εφαρμοστεί και στα μάτια έχοντας σαν αποτέλεσμα να εξαφανίζονται οι ρυτίδες (πόδι της χήνας), να βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, διατηρώντας όμως την φυσική κινητικότητα στην περιοχή.
Η αποτελεσματικότητά του γίνεται περισσότερο εμφανής στον λαιμό, όπου η νέα τεχνική του botox μπορεί να βοηθήσει το περίγραμμά του, βελτιώνοντας παράλληλα την πιθανή χαλάρωση που μπορεί να έχει εμφανιστεί και προσφέροντας καλύτερο σχήμα στην περιοχή. Επίσης βοηθά να εξαφανιστούν οι οριζόντιες ρυτίδες και να βελτιωθεί η όψη του δέρματος.

Το micro botox πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού σε σύντομο χρόνο και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές της. Το αποτέλεσμα διαρκεί 5 – 6 μήνες...

Το micro botox πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού σε σύντομο χρόνο και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές της. Το αποτέλεσμα διαρκεί 5 – 6 μήνες…

 

Ο Απόστολος Γαϊτάνης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη συνέχεια, απέκτησε εμπειρία στη Γενική Χειρουργική σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Ενώ ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε νοσοκομεία του Birmingham και του Λονδίνου της Μεγάλης Βρετανίας, σε θέσεις αναγνωρισμένες από το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας καθώς και από την Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ειδικεύτηκε σε όλο το εύρος της ειδικότητας, όπως επανορθώσεις αποκολλημένων άκρων μετά από ατυχήματα, εγκαύματα, μικροχειρουργική και αισθητική χειρουργική.
Κατόπιν του απονεμήθη ο τίτλος του ειδικού Πλαστικού Χειρουργού από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής, μετά από εξετάσεις. Παράλληλα, απέκτησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο της Αισθητικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Slough της Αγγλίας.
Ο Απόστολος Γαϊτάνης ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το αισθητικό κομμάτι της Πλαστικής Χειρουργικής. Επισκέπτεται συχνά, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, φημισμένες κλινικές σε Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία και Η.Π.Α., όπου εκπαιδεύεται σε ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, με πελατεία από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους πολύ γνωστές προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Εμφανίζεται συχνά στο BBC, Channel 4, ή σε ενημερωτικές εκπομπές, και άρθρα του υπάρχουν σε πολύ γνωστές εφημερίδες, όπως οι Times, The Independent, Financial Times και περιοδικά όπως Vogue, Elle, Marie Claire.
Ο Απόστολος Γαϊτάνης προσφέρει τις υπηρεσίες του, εκτός από το Λονδίνο και στην Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν ραντεβού, μπορούν να επισκεφθούν το ιατρείο του στην Βασιλίσσης Σοφίας 48 (1ος) κοντά στο Χίλτον, αλλά και αυτό της Κηφισιάς, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1.

error: Content is protected !!