ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Do more of your favorite things!

Ήταν ίσως το καλύτερο τριήμερο που θα μπορούσα να ονειρευτώ πριν ρίξουμε την αυλαία του Γενάρη. «Πάμε Σπέτσες για τη πρώτη πανσέληνο της χρονιάς?», «Πάμε!». Με ένα γλυκό κρύο πριν πιάσει ο χιονιάς. Ήλιος και κρύο, αγιάζι και βοριάς. Παρέα με την Τρούφα και ένα κολλητό μας ζευγάρι. Με την Αργυρώ να μας περιμένει στον Ταρσανά με όλα τα εκλεκτότερα που την φιλεύουν τα καΐκια της. Με το σπίτι μας ζεστό, πλημμυρισμένο από την αύρα των ομορφότερων καλοκαιριών μας. Με την μοναδική στον κόσμο βόλτα στην promenade του νησιού, από την Ντάπια στο Παλιό Λιμάνι. Αυτή που όσες φορές κι αν την έχεις σεργιανίσει, δεν πρόκειται να την χορτάσεις ποτέ. Και κυρίως, με την μαγική διαδρομή των 10 χλμ που κάναμε το Σάββατο το πρωί, με τον Νικόλα, τον Αλέξη και την Ντένη και με τα σκυλιά μας, την Άιζα και την Τρούφα, από την Ντάπια μέσα στο βουνό, να προσπεράσουμε την Παναγία Δασκαλάκη, να φτάσουμε στον Προφήτη Ηλία, να ανεβούμε δύσβατες ανηφόρες και να περπατήσουμε εύφορα δάση, έως να φτάσουμε στην παραλία του Βρέλλου. Δύο ώρες περπατήματος σε χωμάτινους δρόμους, σε γοητευτικά μονοπάτια, σε κατάφυτα δάση, στο πιο ψηλό σημείο του νησιού. Δύο ώρες μετά, κουρασμένοι μα με μία μοναδική αίσθηση ευφορίας που αγγίζει τι συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας, κατευθυνόμαστε στο Καφενείο για τα πιο νόστιμα τηγανιτά αυγά του κόσμου. Όλα όσα αγαπάω πιο πολύ.

Μα πριν ξεκινήσουμε για τις Σπέτσες, κάνουμε μία στάση στο κατάστημα της Saucony, στο Ψυχικό. Ωραία όλα τα παραπάνω, μα πραγματική εμπειρία έγιναν φορώντας τα καινούργια μου Saucony Ride 17! Αυτά που μπορώ να φοράω από την ομαδική προπόνηση και το personal training έως σε ένα break για καφέ, σε μία χειμερινή μου απόδραση, σε μία μαγική διαδρομή 10 χλμ στο αγαπημένο μου νησί, σε κάθε μου διαδρομή.

Οι καινοτομίες πολλές, τις οποίες ούτε εγώ γνώριζα αλλά όταν εξήγησα στην ευγενέστατη και άκρως ενημερωμένη υπάλληλο του Saucony στο Ψυχικό για το τι ακριβώς χρειάζομαι, ήταν απόλυτη για τα Saucony Ride 17: «Διαθέτουν αναβαθμισμένη αντικραδασμική προστασία με τεχνολογία PWRRUN+ , βελτιωμένη επαφή με το έδαφος, νέα, ανανεωμένη δικτυωτή επιφάνεια στην πάνω πλευρά!» 

Λοιπόν, η απορρόφηση κραδασμών PWRRUN+ προσφέρει εξαιρετική άνεση και προσφέρει ένα άλμα στην καθημερινότητά μας, εξομαλύνει την κίνηση, ενώ το σχέδιο και η δομή του πλέγματος προσφέρει καλύτερο αερισμό στα δάχτυλα των ποδιών, βελτιωμένο κάλυμμα στο μέσον του ποδιού και «κλείδωμα» για μεγαλύτερη άνεση στη φτέρνα. Επίσης, έχει ανθεκτικό πέλμα και ενισχυμένο ειδικά σε σημεία, όπου το πόδι  δέχεται μεγαλύτερη πίεση και επομένως το παπούτσι υφίσταται μεγαλύτερη φθορά.

Εγώ πήρα τα ροζ αλλά το Saucony Ride 17 μπορείς να το βρεις και σε ένα απαλό κίτρινο και φυσικά σε λευκό. (Η επόμενη αγορά μου…)

Το Saucony Ride 17 είναι το απόλυτο μοντέλο της Saucony για το καθημερινό τρέξιμο, την προπόνηση και για ήπιες διαδρομές!

Αν πιστεύεις και εσύ όπως και εγώ πως τα Saucony είναι τα καλύτερα παπούτσια του κόσμου, που να δοκιμάσεις τα Ride 17!

error: Content is protected !!