ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείτε στο Fay's Control: H performance της πριγκίπισσας Mafalda, έκπληξη στον Valentino!

Ο Valentino Garavani γυρνώντας από τις διακοπές του στα Ελληνικά νησιά, επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά το αγαπημένο του Island και την Αθηναϊκή Ριβιέρα για να απολαύσει την μαγευτική πανσέληνο του Αυγούστου. Ο Χρύσανθος Πανάς, τον υποδέχτηκε, μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Σύρακα και τον γιό τους Κωνσταντίνο.

VALENTINO GARAVANI, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

VALENTINO GARAVANI, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Στην παρέα τους βρισκόταν εκτός από τον πρόεδρο του οίκου, Giancarlo Giammetti, η πριγκίπισσα της Βουλγαρίας, Rosario και μούσα του Valentino, με την κόρη της πριγκίπισσα Mafalda και τον γιό της πρίγκηπα Tassilo, η Georgina Brandolini καθώς και η Charlene Shorto.

GIANCARLO GIAMMETTI ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ PRINCESS MAFALDA VALENTINO GARAVANI ( ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΓΚΑΡΑΒΑΝΙ ) PRINCESS ROSARIO OF BULGARIA

GIANCARLO GIAMMETTI, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ, PRINCESS MAFALDA, VALENTINO GARAVANI, PRINCESS ROSARIO OF BULGARIA

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η πριγκίπισσα Mafalda, μετά από την πρόσκληση και το καλωσόρισμα του Χρύσανθου Πανά ανέβηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage και μάγεψε τους θαμώνες του Island με την υπέροχη φωνή της.

PRINCESS MAFALDA

PRINCESS MAFALDA

Το Island χρωματίστηκε με πυροτεχνήματα και καπνούς ενώ ο κόσμος που το κατέκλυζε πραγματικά απολάμβανε την ταλαντούχα νέα καλλιτέχνη. O Valentino αλλά και όλοι οι σημαντικοί επισκέπτες αυτής της elegant παρέας συγκινήθηκαν από την μοναδική αυτή έκπληξη, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι ήταν η πρώτη φορά παγκοσμίως που η πριγκίπισσα Mafalda τραγούδησε μπροστά σε μεγάλο κοινό.

maf1

Η πριγκίπισσα Mafalda, κόρη της πριγκίπισσας Rosario και του πρίγκηπα Kyril, σπουδάζει μουσική στο Berklee College στην Αμερική. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει την κλίση της στη μουσική. Είναι αξιοσημείωτο ότι γράφει μόνη της στίχους και ποιοτικά τραγούδια τα οποία σε συνδυασμό με την αισθαντική φωνή της αγγίζουν το διεθνές κοινό. Είναι βέβαιο ότι ένα καινούριο μεγάλο αστέρι της μουσικής έχει ξεκινήσει την πορεία του.

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ISLAND ΛΟΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ISLAND ΛΟΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ PRINCESS MAFALDA ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, PRINCESS MAFALDA, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ

CHARLENE SHORTO GEORGINA BRANDOLINI ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

CHARLENE SHORTO, GEORGINA BRANDOLINI, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

PRINCE TASSILO, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ

PRINCE TASSILO, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΣ

PRINCESS MAFALDA

PRINCESS MAFALDA

CHARLENE SHORTO

CHARLENE SHORTO

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΣΗΣ, PETER DUNDAS

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΣΗΣ, PETER DUNDAS

error: Content is protected !!